Pazartesi, Aralık 16, 2013

İyi ki doğmuşum!



Tam 43 yıl önce bugün merhaba dedim bir tek gününden bile pişman olmadığım bu güzel hayatıma Canım anneme ve babama bin teşekkür!

Dünyanın ta bu ucunda bu yılda bu şahane günü en anlamlı hale getiren biricik sevgilime,  canım oğlum Leo'yave Alara'ya, biricik sevgilime sonsuz desteği esirgemeyen sürpriz doğumgününe ev sahipliği yapan şahane dostlarımız Elif, Atman ve Tolga'ya, bizi yanlız bırakmayan en can dostlarımız Tayfun, Aslı, Maya, Cangül, Sinan,Laila,Pamir, Atilla, Yasemin (biliyorum kalbi bizimleydi), Berna, Çağlar,Selin ve Lara'ya binlerce teşekkür ediyor ve hepinizi çok seviyorum!

İyi ki doğmuşum dedirten bu hayatı yaşamama sebep olan her ne ise ona da binlerce teşekkürü borç bilirim.

Ve biliyorum ki böylesine şahane insanlarla sarmalandığım için dünyanın en şanslı insanıyım.

Canım Sevgili iyi ki varsın..seni çok seviyorum!

8 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Bence de iyi ki doğmuşsun :)) Sevgiler İstanbul'dan..

Deniz dedi ki...

Mutlu seneler :)

oytunla hayat dedi ki...

nice nice mutlu yaşlara tüm sevdiceklerine... tüm güzellikler seninle olsun :))
Bu arada sedeflerin ne durumda bilmiyorum ama çay ağacı merhemiyle ben rahatladım. Bulabilirmisin bilmiyorum ama şayet bulamazsan buradan gönderiyim sana. Bana bilgi vermen yeterli ;)

nesrin dedi ki...

Tanya= insana pozitiflik asilayan güzel insan iyi ki dogmussun ve bende bloglar sayesinde seni iyi ki tanimisim nice yillara...

özge dedi ki...

Mutluuuu yılllllllwrrrrrrrrr

özge dedi ki...

Mutluuuu yılllllllwrrrrrrrrr

Çiğdemmm dedi ki...

Mutlu yaşlar güsel anne, güsel insan Tanya :)

Unknown dedi ki...

geç oldu biliyorum ama bence de iyi ki doğmuşsun Tanyam :) canım güzel insan seni iyi ki bu hayat benim karşıma çıkarmış ve o güzel gözlerine pozitif yüreğine bakma fırsatı vermiş umarım hep ama hep mutlu huzurlu sağlıklı olursun yeni yaşında yeni yılda sevdiğin aşkların la abime sevgiler saygılar kocaman öpüldün :)