Perşembe, Nisan 10, 2014

Yüzücü insan!

Eski  bir yüzücü ve sutopcu olarak küçüğümün sportif zamanı geldiğine inandığım bir zamanda burada yüzme dersine yazdırdık kendisini. Zaten geldiğimizden beri haftada 1-2 mutlaka havuza gidiyorduk, e adadan dolayı da suyla hep barışık olmuştu zaten. Ama bizsiz hiç tek başına havuz tecrübesi olmadığından endişeliydim biraz.

İlk ders günü geldiğinde zaten 3 kişilik sınıfta bir çocuk ağladığı için 2 kişi başladı yüzme macerasi, popo popo merdivenlerden indi, anne sen gidebilirsin öğretmenlerim var dedi. 2 çocuk ve 2 öğretmen. Bu sayı beni çok şaşırttı elbette. Biz kenarda oturduk ailelere ayrılan yerde. Gözlerini öğretmenlerinden bir dakika ayırmadı, zaten idmana alışık olduğunda çıpır çıpır yüzdü. Umuyorum suyla alakası hayat boyu devam eder. İyi bir yüzücü ve sporcu olur.  En önemlisi de hayatında bir disiplin ve düzen olur.

Anladım ki artık bizden ayrılma zamanı gelmişti, oysa ki daha dün gibi doğuma gidişim, ilk sesini duyuşum, ilk elimi tutup o koca gözlerini gözlerime dikişi..hayat işte bu kadar hızlı geçiyormuş dedim. Düşündüm.




7 yorum:

figoltx dedi ki...

Ah maşallah, çok tatlı. Bence çok başarılı bir yüzücü olacak :-)...

Unknown dedi ki...

Evet evet sen iyi ki dogurmussun bu yakisikliyi :) iyi de etmissin :) ben sizi özlüyorum biliyor musun sanki her gun gorusuyormusuz gibi uzaktanda olsa özlüyorum :) sanki istanbulda pat karsima cikacakmissiniz gibi hissdiyordum gidip gelirken simdi ise cok uzaklardasiniz ama cok şükür hersey yolunda hep guzelsiniz :) cok öptüm hepinizi sevgiler :) güzel kadin guzel anne guzel insan :)

Unknown dedi ki...

Degerli insan havuz arkadasim tanya senin kadar degerli aileni allah birbirinizden eksik etmesin kendinize cok iyi bakin

Tanya's dedi ki...

Figencim,

Umuyorum olur..biz elimizden geleni yapalım da:)

Tanya's dedi ki...

Burcucum,

Yakın olmak başka idi, işin içine hasret girdi mi uzaklarda değişiyor herşey. Ama biliyorum ki mesafeler olsa da kalplerimiz birlikte atıyor.

Öpücük!

Tanya's dedi ki...

Serdarcım,

Çok teşekkürler:)

Berceste dedi ki...

Böcük büyümüş Maşallah :)