Pazar, Mayıs 12, 2013

Seni seviyorum Anne!

O güzel ellerdeki hafif parfüm kokusu ile karışmış bulaşık deterjanı kokusu hala bugün gibi burnumda. 7 yaşındaydım, ilkokul birdeydim. 4 teneffüsün 4'ünde de okuldan kaçar evin yolunu tutardım, hafızamdaki tek şey bugün de burnumda tüten o nefis koku. Tek derdim anneme varmak, anneme ulaşmak, kızsa da , konuşmasa da, okula geri de götürse tek amacım ona varmak.

Bu anneler gününde teneffüsüm yok, kaçamıyorum gidemiyorum ama kalbimin en güzel yerinde, bahcede kahvelerimizi içerken sevgili ile sohbetlerimizin en güzel anlarında, Leo ile gülüşürken en eğlenceli kısımlarda, aklımın en kıymetli köşesinde hep "O" var.

Seni çok seviyorum tatlı Annem! Buradaki bahçemizde de keyif edeceğimiz günleri iple çekiyoruz.

Hepimizin her günü anneler günü olsun, kutlu olsun mutlu olsun.

PS: Bu yazı babamı özlemediğim burnumda tütmediği anlamına gelmiyor elbette, ikisini de çok seviyorum ve çok özlüyorum, ama güne özel bir durum yazayım istedim.

3 yorum:

Defne Soysal dedi ki...

Bütün anneler kızları için melektir.Çok duygulu bir yazı. Bugün duygulanmamak ve bu duyguları yazıya dökmemek imkansız

esra'nın minik elleri... dedi ki...

Anne başın tacı gönlün ferah ve huzurlu yanıdır. Anne her zaman sığınacak duygu yüklü sığınaktır evlat için. Sevgilerin en büyüğüdür. Yanında utanmadan en rahat olduğunuz kişidir Anne. Sevgiyle kucaklıyor anneler gününüzü kutluyorum :)

fatma artan dedi ki...

Tanyam, geç gördüm belki ama çok duygulu yazmışsın yine :)))