Salı, Ekim 30, 2012

Nice Yıllara Atam!

Yasaklara, biber gazına, tazyikli sulara, tüm kışkırtmalara ve bölme çabalarına karşın Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun! Daha nice 100 yıllara.

Uzun PS- Ülkemizin bugün geldiği durum beni fazlasıyla endişelendiriyor, artık kendim için değil bu dünyaya seve isteye getirdiğim biricik evladım için endişeliyim, onu Ulu Önder Atatürk'ün görüşleriyle yetiştiriyoruz, daha 1.5 yaşındaydı Anıtkabir'e gitti, Atatürk demeyi öğrendi, ama asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Yapabileceğimiz tek şey evlatlarımızı Atatürkçü düşüncelerle bezeyip, yüzlerini hep aydınlığa çevirmelerini sağlamak, bizler bu topraklarda oldukça onların da sırtı yere gelmeyecek. Bir gün gelipte "PES" ettirilmezsek!

1 yorum:

nesrin dedi ki...

Tanyacım, endişelerine birebir katılmakla birlikte, dün gördüğün CUMHURİYET sevdalısı insanlar bizim endişelerimizi inşallah boşa çıkaracaklar. Nasıl bugün 12 eylül sorgulanıyorsa inan bir gün gelecek bunun hesabını verecekler "Cumhur"un önüne geçecek bir başkan yada başka deyişle kuvvet yok. Bunu böyle bilsinler "PES" etmek yok bizler sahip çıkacağız elbette ve yetiştirdiğimiz ATATÜRK'çü çocuklarımız ve torunlarımız. Nesrin Bilgi