Salı, Ocak 24, 2012

Oh be!

Şahane bir haftasonu geçirdik biz.

Cumartesi gecesi biricik canımızı, oğlumuzu bize veren CAN'ımız doktorumuzun doğumgünü idi. Harika bir organizasyon ile bizleri ağırladı.

Ben doğurduğum için zaten çok memnunum ama bu doğumumun bize böylesi bir dost kazandırması da ayrı bir memnuniyettir benim için. İyi ki doğdun doktorum! İyi ki varsın!

Moda Deniz Klubünde gözlerimizi yuvalarından uğratıp, bizi dans dersi alma kararına götüren danslar izledik Doktor'dan ve sevgili Yasemin'den. Ne eğlenmek ne yemek, ne içmek.

Ve elbette gecenin sonunda eve geldiğimizde ki takriben 2 gibi idi, holde bir hışırtı duyduk, minik adam uyanmış, anne baba diye yanımıza gelip kucağımıza tırmanmıştı.

İlk kez o zaman anladım artık evde bizi bir bekleyen olduğunu, o küçük canın da bizsiz zamanlarda bizi özlediğini. Oysa ki adım gibi emindim biricik Mımı'sı ile şahane vakitler geçirdiğinden, dilediği saatte uyuduğundan, dilediğini yediğinden, yerlerde özgürce yuvarlandığından, ama anne ve babasını karşılamıştı işte..hoşuma gitmedi desem yalan olur.
Yukarıdaki fotoğraf ik tane sevilesi adam isimli çalışmamdan.
Sabah elbetteki ayaklı calar saatimiz saat 7.30da çaldı, keyifle uyandık, ve adaya doğru yola çıktık, bazen insan yorgunluklarını önemsemiyor, unutuyor belki de, özellikle de keyfin yerindeyse. Harika havanın bize sunduğu fırsattan sonuna kadar faydalanıp balığımızı yedik, uzun bir ada yürüyüşü yapıp ana kara Kadıköy'e ve Kadıköy çarşısına geri döndük.

Lafı çok uzatmayayım, ben şimdi tek dersten bütünlemeye kaldım, ona çalışmam gerek.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ohh Ohh da :)

Balık yemeye mi başladın?, ben mi karıştırdım ya da bişiler atladım ?

Adsız dedi ki...

Adsiz,

Vallahi bravo:)) ben yemedim, oglanla babasi yedi, ben borek zeytinyagli nevinden seyler:)))

Adsız dedi ki...

Aaaa bu ikinci adsiz benim,Tanya:)))

caramel macchiato dedi ki...

ahh seviyorum siziii, hepinizi :) tanyam doktorcuguma kavusmami saglayan fistik, sen birtanesin! su aralar gorusemiyoruz ama takibindeyim tatlim..

canim doktorum da iyi ki dogmus, ben de dun kutladiydim, buradan da kutlayayim hehe! O'nu bulmasaydim nasil bir hamilelik gecirirdim, nasil bu kadar mutlu bir anne olurdum! hala ve hala asigim doktorcuguma, benim icin hep cok ozel biri olacak :)

tatli insanlar, hepinize buradan opucukler ve sevgimi gonderiyorum :)

caramel

Tanya's dedi ki...

Caramelcim,

Şahane bir doktor:)) o vesileyle bende seni anıdım ne güzel oldu:))

Öperim, özledim.

Adsız dedi ki...

ben mahsuru yoksa doktorunuzun ismini ögrenebilir miyim acaba

Tanya's dedi ki...

Adsız,

Erdogan Sağlamer. Harika bir doktordur kendisi:)