Perşembe, Ocak 19, 2012

Ah be abi!

Çok eski bir dostum var benim, Cem Ocak. Cem benim teknolojik danışmanım olarak yıllarca kahrımı çekti, gece gündüz dinlemeden aradım, sordum, çok şey öğrendim ben Cem'den. Anlayacağınız sadece dost fonksiyonu yok Cem'in çok fonksiyonludur kendisi.

Cem Ocak blog yazmaya başladı, . Ben bloğun müdavimi oldum da sizlerle de paylaşayım istedim. Hoş sayfamda en sevdiklerimde yerini çoktan aldı ama. Blog için bir tık . Ben çok gülüyorum, üstelik günde birden çok post girdiğinden daha da çok eğleniyorum, bazen düşünüyorum.

Birde kişisel hobisini paylaştığı bir websayfası var, biraz artistik, birazda nudist, ben o sayfaya da bayılıyorum. En çokta bayıldığım fotoğraf makinesi ile birlikte dünyanın dört bir yanına seyahatler etmesi. Biraz da kıskanmıyorum içeriği desem yalan olur. Bana ilham verdiği de bir gerçek. Websayfasının iki bölümü var, birincisine şifre ile giriyorsunuz. Şifre bende var ehehe..isteyene yorumlarda veririm.

Birde yakışıklıdır hehehehe.

8 yorum:

SMİLENA dedi ki...

hemen tıklıyorum :)))

Tanya's dedi ki...

Smilena,

AH ortak zevk tabi:))))

ÇokBilmiş dedi ki...

Ben şifre değil de makinesinin markasını ve mercek tercihi öğrenmek istiyorum. O nasıl bir kadraj yahu?

Zamandan Sızan dedi ki...

Cok etkileyici fotograflar Tanya.. Masalsi oykusu olan gordugum ulkeler var arasinda bazi fotograflara bakarken neler kacirmis dedirten..

cemocak dedi ki...

@cokbilmis : harbiden o ne bicim kadraj yahu... ben de begenmiyorum iblisi :) canonum var bi tane nacizane 5d mk ii , lenslerimde genelde canonun L serisinin cesitleri. bakmak icin ayrilan vakittir beni mutlu eden. tesekkurler.
@zamandan sizan: tesekkur ederim bu zarif yorum icin, hernekadar tanyusa seslenis olsa da ustume aliniverdim:)

Tanya's dedi ki...

Çok bilmiş,

Sana yanıt Cem'den geldiğinden bulaşmıyorum bu işe:)))

Tanya's dedi ki...

Kıymet,

Bende çok beğendim:)

Tanya's dedi ki...

Cem,

Bilgi için teşekkürler,

ve şımar elbette:)))

Öperim.