Pazar, Mayıs 22, 2011

Mucize

Bazen korkuyorum,, anlatirsam buyusu bozulur mu diye ama anlatmazsam da ne anladim ki bu isten? Kanada ucusu yaklasik 10 saat suruyor, bundan onceki seyahatte Leo 6 aylik oldugundan idare ettik, ama bu sefer bir yasini gecmis poposunun uzerinde mobilize olmus, hasari mi hasari bir bebekle seyahat ediyoruz, ben hafiften yusuf yusufum, hani ucakta error verebilir, heran arizalanabilir diye.

Macerali bir biletleme/yer/ucak tipi degisikligi/aldigimiz siniftanucamama sonucu yerlerimize yerlestik, yere bir battaniye serdim, evden getirdigimiz en sevdigi oyuncaklarini koydum, kendimce en sevdigi alani yarattim ve ise yaradi! 10 saat boyunca oynamadi belki ama hic error vermedi ve Kanada'ya ucaga rahatsizlik vermeden indik, bunun devamini donus yolculugunda da bekledigimi ifade etmeden gecemeyecegim hahahyt.

Zaman farki 7 saat, hepimiziden kolay uyumlandi, biraz gec yatmasi disinda bir sikintisi yok.

Diyecegm o ki, bebeklerinbiraz kendi hallerine birakirsak mucizeler yaratabiliyorlar, iyi huylu bebek yetistirmek tamamen elimizde.

Kanadadan sevgiler!

10 yorum:

ÇokBilmiş dedi ki...

Aman diyim! ben böyle söylediğim zaman anneler üstüme saldırıyorlar: "Sen iyi huylu bebeği bulmuşsun, hemen kendine pay biçme" diyorlar :) Ama tamamen katılıyorum. Olay tamamen: Bir adım sonra başına gelebilecekleri öngörüp, önceden önlemini almak ve vereceğin tepkiyi belirlemekle alakalı...

Turkuaz Deniz dedi ki...

Aaaaaaaaaaaaaaaa :) Hosgeldiniz yahu! Sen gelmezsen biz geliriz diyorsun :) Ne guzel!

Tanya's dedi ki...

Cokbilmis,

Ben ne ekersen onu bicersin kismindayim hehehe, ama onlem, ekme bicme, hamur elinde nasilnistersen oyle ypiyorsun bencede, tamamen anne baba ile alakali.

Tanya's dedi ki...

Nesecim,

Baktim sen yoksun, toplandik geldik, gelsenize, evimiz de var.

ümran dedi ki...

Tanya araba koltuğunda bebek nasıl oturtulur ona da bi çözümün var mııııı?

Nurdan Gencturk dedi ki...

anne ne kadar rahat, bebek o kadar rahat! Bunu bilir bunu söylerim. Bir de yüzde 100 uygulayabilseydim :)

Tanya's dedi ki...

Bembeyazmavi,

Bol bol oyuncak, eglence, cok aglatsa ben koltuga mahkum etmiyorum kucagima aliyorum, unutunca tekrar oturtuyorum, idare ediyor.

Tanya's dedi ki...

Nurdancim,

Aynen, bende elimden geldigince uygulamaya gayret ediyorum ama cuvalladigim zamanlar olmuyor degil elbette.

Unknown dedi ki...

Kanadaya bir ucus daha.. :)) Ben 12 saat uctum, paris toronto, toronto edmonton. Cok zordu. Oglum 9 aylikti donusumuzde ama cok hareketliydi. Jet-lagida edmontona inisimize 2 saat kala butun ucakla yasadik. Uyku saati geldiginden deli gibi agliyordu susturamiyordum. Cok zordu ikimiz icin. 8 saati sorunsuz uctuk. Giki cikmadi 4 saatte sorun yasadik.

Tanya's dedi ki...

Taze Anne,

Ucuslar her zaman bebekleri sarsıyor bana sorarsan, ben bildiğin oyun parkı kuruyorum yere, bir battaniye ve en sevdiği oyuncaklarla sorunsuz geciriyoruz genelde.

Umuyorum böyle devam eder.