Çarşamba, Mayıs 25, 2011

Buyu bozuldu.

Gecen postumda mucize diye yazdigim ve buyusunun bozulacagindan korktugum sey bozuldu, oglanin sumuklu ve atesli ucuncu gunu bugun, sabahtan aksama sokaklarda gezen biz evde keyif ediyoruz, gunde iki saat cikariyoruz oglani temiz hava alsin, sincaplarla oynasin, guvercinleri izlesin diye, benim keyfim yerinde, istedim ki oglanda hasta olmasaydi amma velakin cocuk bu yapacak birsey yok, hasta da olacak iyi de..tahminim bugun tamamen toparlayacagi yonunde.

Kotu gozden korkmam ben, iyilikte kotulukte biz insanlar icin, bilirim bunu, o yuzden nazar degdi demiyorum, akilsizlik ettim, yagmurda biraz ince kaldi cocuk diyorum, nasilki guzel seyleri anlatiyorsam bunu da paylasirim, paylastikca hafifler, hic birseyi kalmaz.

Dun temiz hava alsin diye evin ust tarafinda bir park var oraya gittik, sincaplar, guvercinler fink atiyordu, bizimki sumukleriyle bir eglendi, bir kahkahalar atti ki sormayin gitsin, burada hayat o kadar temiz, yesil ve sakin ki...insan da bir huzurlaniyor, sakinliyor, oglan mesela ayakkaplarini bir saat icinde abartmiyorum otuz kere cikariyordur, sabirla giydiriyorum, dun sevgili sabrinin siniri yokmus dedi, hocamdan iyi bir not mu aldim, iyi anne mi oldum, sabirli insan mi bilemedim ama iyi bir sey yaptim hehehehe.

Ha birde insanlar burda bayagi buz gibi havada incecik, o yagmurda askili elbise ama elinde semsiye ile gezen kadin gordum, yagmurun gelecegini bilmis semsiye almis bunye ama uzerine soyle ince birsey alayim da omuzlari orteyim dememis...peh..ben olsm oglanla iki seksen kserilmis yaiyordum su anda.

Kisa durum ozeti budur, burayi ve medeniyetini seviyorum.

8 yorum:

Öylesine Bir Blogcu'nun Hayatına Dair dedi ki...

Çok gecmisler olsun. Alis hemencecik toparlanıp atar kendini sokaklara ;)

lacivert dedi ki...

Tanya Hanim,

Annem der ki, "çocuklar kuşun kanadından yel kapar" yani olacağı varmış. Böyle böyle bağışıklık sistemleri güçleniyormuş. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiyle,sağlıkla.
Sevil

Çağla ŞANLI dedi ki...

aliş'e geçmiş olsun diyoruz kocaman öpüyoruz :)))

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Begüm de 13 ayın sonunda ilk kez hasta:((

Ersin dedi ki...

neyse canım kısa süreli bir kırıklık ve ateş ile herşey düzeldi şükür, bence büyü bozulmadı....maşallah diyelim sevgili

keyf_i sibel dedi ki...

okuyorum seni.ama kyorumları bir açık bir kapalı olduğundan yazmıyordum.kötü göz deme bencede.çünkü anlattıklarına kötü gözle bakılcak gibi değil.tam tersine cesaret ve örnek alınası yazıyorsun.geçmişler olsun...

Ingiltereden Alisveris dedi ki...

Ne guzel iyi eglenceler size orda umarim oglusun he ne iyilesir.
Yesillik ve duzen bir baska guzel ve yabanci Arun cocuklarini yagmur kar demeden ustelik ogle kat kat giydirmeden disrobe cikarmalarina bayiliyorum cocuklar soguga daha dayanikli oluyorlar.
Umarim bi kac guzel foot goruruz bir daha ki postta.
Ingilterden sevgiler

yaseminwonderland dedi ki...

Çok geçmiş olsuuun Tanya'cım. Öperim ben o minik her daim ayakkabı çıkaran sümüklüböceği...
Ayakkabıları geri giydireceğine açıkta kalan petit beurre'leri ısırsan diyorum:))
Ne zaman geliyorsunuz...hadi, ayağınızın tozuyla gelir gelmez adada balık meze yapalım...