Salı, Temmuz 20, 2010

Ofis halleri

Dünkü yazımın aldığı hoş yorumlardan anladım ki burası ne giydim ne kadar para harcadım ne kadar kilo aldım bloğuymuş..bilmediğim işlere de karışmamalıymışım...ee boş durur muyum o zaman?

Bugünden bir ofis hali..madem bu kadar istek var hahayt...



PS-Beğenmeyen de varsa yukarıda ekranın sağında bir çarpı (anlamayana X) işareti var..basıversin gitsin..

28 yorum:

fatma artan dedi ki...

Boşver yahu seni anlayan anlıyor zaten. İnan ben hiç yadırgamadım yazdıklarını. Süper resim enerji taşıyor resmen.

fatma artan dedi ki...

Boşver yahu seni anlayan anlıyor zaten. İnan ben hiç yadırgamadım yazdıklarını. Süper resim enerji taşıyor resmen.

Burcu Çalışkan dedi ki...

tanya dün ki postu ve yorumları şimdi okudum. farklı fikirlerin olması doğal ama yazının ana fikri ekseninden uzaklaşmış suçlayıcı yorumlara anlam vermek mümkün değil. ülke olarak içine çekilmek istediğimiz durum fark edileceğine "sizler" "bizler" tartışmasından öteye gidemeyen hallerimiz endişe uyandırıcıdır. ayrıca sana ait olan bu alanda tüm düşüncelerini ifade etmenden daha doğal bir şey olmadığı gibi geri adım atacak olmadığını da bugün ki dokunduran, postundan anlayabiliyorum :))

Sedeliko dedi ki...

Bu postun adını "Ken Taç Dis" olarak değiştirir misiniz sayın bılogır.
Önceki posta saldıray olan hepimiz din gardaşıyız yeme beni yorumculardan "Aşkı Memnu"yu izlemeyen olmuş mu onu merak ettim şiddetle?:)))))
ona bakıp bunu neden kınıyolar anlayamadığımdan soruyorum.

Itır dedi ki...

Boşver karaçarşaflıları ve şakşakçıları..Bak biz tüm çıplaklığımızla ne yaptık?
Bkz. Benim blogdaki son post ;)

Nasıl geçtiği ve resimler pek yakında...

Itır

Ersin dedi ki...

sevgili,
bildiğin yolda korkmadan yürü. Karaqnlık seni zaptetmesin
"hayır"lı günler

Tanya's dedi ki...

Fatma,

Tabi yahu..ama anlamayanlar olmasi pek uzucu hehe.

Foto tamamdir..darisisi basima

Tanya's dedi ki...

Burcu,

Siz biz diyen bir ekip var ama biraz korkuyorlar belki cagdasliktan..

Yahu iki adama pabuc birakip kendi ozumden doner miyim ben hehehe..herkes kendi inanci konusunda serbesttir..ozgurdur..

Ha bu kadar arap sempatizani oldugumuzu biliyor muydum? Hayir..

Tanya's dedi ki...

Sed,

Ken tac tis..ttatata.olm aski memnu izlerim de kuzenimle sevisirim de ne var bunda..anlasilmaz bi her benim memleketim..hosgoru olmus ahlaksizlik..sen iki lakirdi edince de vay ozgurluk..ne ozgurlugu yahu..kadin olmus adamin golgesi arap ellerinde bizde bayiliyoruz bu duruma..

Dimtis dim tis

Tanya's dedi ki...

Itir,

Yasasin ciplaklik..ay haberim var yarislardan ama gidip bakmaliyim hemen haberlere hehehe.

Tanya's dedi ki...

Sevgili,

Yahu karanlik bana gelir mi sence muhaha..anca yetisiyor memlekettekilere.

füsfüs dedi ki...

beğenmemek mümkün olsa çarpıya basacağım ama zor:)) dünkü postu merak ettim koşuyorum. çook şıksın taze anne

Unknown dedi ki...

Hehehe simdi okudum ben bunlari evet Tanya cigim lutfen bos beynimizi yorma bizim boyle konularla ne gerek var anlatsana sen soyle: sarap tadim gunundeydik sekerim bu sarap var ya italyanin cook oneemli biyerinden baaak ziyan etmee,ayy var yaaa zeytinyagini zeytinden yapiyoolarmaasss kiziiiim filan gibi daha guzel olur heee bak hocam ne demis -Hayirli-gunler Tanyam:)))))

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

süper görünüyorsun yahu.

burası senin blogun, istersen atıp tuttuğun, istersen sustuğun...

mahkemeleri meşgul etmeyecek bir konu olduktan sonra özgürüz.özgürlükler kanunla ya da khk'larla olağan ya da olağanüstü hallerde kanun koyucu tarafından sınırlandırılabilir- aklıma geldi, blog denen şeyin başımıza bela açabileceği. anam! aman dikkat :))

Alişli günler.

Eylül, dedi ki...

hehe:) eleştri öğrenemediğimiz bi konu bence edebiyat derslerinde.. Bu yüzden oluyor. Bölündüğümüz için, herkesin kendini savunmak zorunda hissettiği incelikleri olduğu için. Birbirimizin fikirlerine saygı duyup hırpalamadan naifçe konuşamıyoruz. Olur bi gün umarım o da, benim hala umudum var. :)

beyaz kot etek ofisin kuralı mıdır bilmem ama, bizim adanın kuralıdır. Akşam yürüyüşüne, yanık tene:)

Tanya's dedi ki...

Füsfüs,

Ehihe pek teşekkür ederim..

Tanya's dedi ki...

Deryacım,

Muhahah gülmekten yıkıldım okurken yorumu..şekerrim..bebeeem diye diye akım b.kum anlatmam gerek aslında değil mi..elimin hamuruyla bu işlere karışmadan memleketin istilasını izleyip şakşşaklamam gerek..

Öpüyorum kocaman ve evet hayırlı günler...

Taylan Sezginer dedi ki...

türkiye'nin lois de funes'u vahi öz'ün en sevdiğim repliği: "elleme yavrum!"...
anlatabildim mi?:)

Verda dedi ki...

Dünkü yazını şimdi okudum. Az bile yazmışsın Çok terbiyeli yazmışsın. Aferin. Yani açıkça benim g.tüm yazmaya yemiyor. Yazanları alkışlıyorum. Ne deseler haklıdırlar.(eleştirecek olabiecekler için) Ben korkağım. Ama benim oyum sizin partiden yana :)) hehehehe

Bu arada eski haline dönmüşsün. Çok şahane olmuşun. Bizimki düzelsin geleceğiz. öpüyorum.

Tanya's dedi ki...

Taylan,

Hahahhayt...anlattın anlattın..

oytunla hayat dedi ki...

Şahane olmuşsun yeni formunla bu biiiirrrrr :)
Bir önceki postunda yazmış olduğun gayet kibar ve açık, yanlış anlaşılmaya namüsait yazını nerelere çekmişler çok güldüm bu ikiiiiiiiiiiiiiiii :)
seni ne aldım, ne giydim merakından çok verdiğin pozitif enerji, deli hallerin vede en önemlisi çağdaş düşüncelerin, duruşunun dikliği için izliyoruz bu üçççççççççççççç...

Veeee sağ üst ekrandaki çarpı gerçekten seni anlamayanlara gelsin buda döööörrrrtttt :)

Kendine iyi bak, öpüldün kocamanından...

yaseminwonderland dedi ki...

Aaaa, ne olmuş bu bıloga:))
Bir büyükadalı olarak ful doluyum bu konuda zaten...bu ne istiladır, neden sadece Arap turisttir, eskiden başka milletten turistler de vardı..ne oldu onlara, neden gelemiyorlar..belli ki bir kolaylık sağlanıyor, din kardeşliği adına...ayrıca bu kadar Amerikalı gelse gene kıllanırım noluyoruz diye..
Ayrıca şikayet ederim kardeşim BANGIR BANGIR... böyle tepeden dayatılan herşeyi ederim...
Hümanizm, liberallik, demokrasi adına kabalık, ilkellik ve çevre düşmanlığına eyvallah demek zorunda hiç değilim. Yakaladığım yerde kendi milletimi zımbalıyorum, hiçbir millete susacak değilim.
Politik doğruculuk ve kibarcıklık adına kadın olarak bir adamın arkasında ezik büzük ter içinde yürüyen kadınlardan rahatsız olduğumu da söyleyemeyecek değilim. İnanç özgürlüğü, önümdeki sosyal gerçekliğin eşitsizliğiyle/hakkaniyetsizliğiylefena halde çelişiyor çünkü..
Son olarak gene ellerine yüzlerine bulaştırdışar herşeyi...eğer amaçları Arap/İslam kültürüyle ılıştırıvermek idiyse milleti, adalara altyapılarının kaldıracağının on misli turist göndererek herşeyi batırdılar. Fena halde kabalaşan faytoncular dışında herkes şikayetçi, kızgın...olay da Arapların başına patlıyor..hakkaten dışarı çıkılmıyor çünkü..

Tanya's dedi ki...

Şebnem,

Çok teşekkür ederim biiir.

Millet poposundan anlıyor ikiiii..

Ben hep nasıl göründüysem o olmaya calıştım..eksik anllatmadım..ya da fazla..duruşumun dikliğinin görünüyor olmasına pek sevindim üüüç...

Çarpı işateti yahu...dööört..

Tanya's dedi ki...

Yasemin,

Ara ara sapıtıyor benim blog..oluyor işte..islam adı altına saklanan hiçbirşeyden şikayet etmemek zorundalığını özgürlük olarak niteleyen o kadar cokkadın varmış ki şaştım kaldım..o arkadan kan ter içinde yürümeyi marifet gören..peh.

Ah işte adanın durumunu en iyi sen anlarsın..bir fransız görmeyi özlemişsindir heralde kara çarşafların arasında..neyse kafa kafa verince vırıldaşırız bunları..

öpüyorum..

Özgür Turan dedi ki...

Tanya, kot etek tamam yıkılıyor diyecek birşey yok. Fakat lütfen Aliş ayak, el, gülen surat fotolarına biraz daha devam.
Diğer konudaki tartışmalar da güzel bence. Tartışalım, eleştirelim birbirimizi, görüşlerimizi paylaşalım ama lütfen birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim, en azından öyle yapmaya çabalayalım. Bu arada yanlış anlaşılmalar olabilir o da doğal, bu süreç böyle zaten... böyle böyle bir yerlere varacağız. acıtarak, kızarak, öfkelenerek, içimizdeki herşeyi de çıkartarak BİR olmayı öğrenebiliriz. İşte o zaman biz, siz , onlar diye birşey kalmaz zaten.

basri dedi ki...

Tanyacığım, blogunu ilk defa okudum. Galiba en tartışılan yazına denk geldi. Bir iki yorumu hayretle okudum. 1400 yüz yıllık bir arap medeniyeti deniyor, lütfen söyleyenler açıklasın bu güne ne katkısı olmuş bu medeniyetın?
Bugün hali vakti yerinde arap, amerikan/avrupa arabası kullanıp, İsveç veya amerikan telefonu kullanıyor. Batı yapımı uçağa binip, hastalandığında batı yapımı ilaç kullanıyor. Hastalığı ciddiyse hemen batı hastahanelerine koşuyor.Lütfen verilen tarihe bakın, o bile miladi. Asıl önemli olan keşke biz bu duruma gelmeseydik. Yani benim gençliğimde olduğu gibi bunlar ender vakalar olup gülüp geçebilseydik.
Ofis kıyafetin çok şık. Devam.

Tanya's dedi ki...

Özgürcüm,

Zaten bundan sonra analık..bebek dünyası..dönenceler..seyahat konuları dışına cıkmayı düşünmüyorum..zira özgürlük adı altında herkes bana çemkirmeyi hak görüyor..benim se burası özgür alanımççne kadar ironik değil mi.hoşuna gitmiyorsa okumamayı...yorum bırakmamayı öğrenemeyenle sonra düşünüyorum BİR olsam nolur ki..olmasam daha mı iyi ki?

Aliş fotolarını sana göndereyim ben..buraya kotyasım pek yok..yada siz adaya gelin en iyisi..

Tanya's dedi ki...

Sevgili Basriciğim,

Ara ara benim blogda olur...arap sevdalıları özgürlük düşkünlerine dönüşür..ne dediğkleri belli olmayan yorumlar gelr..hadi git arabistanda yaşa dersin aaa sen benim özgü
rlüğüme laf ediyosun derler..uzar gider..arada bir kaç istisna olur...

Ama kıssadan hisse..erkeğin arkasında kan ter içinde yürüyen kadınlar ordusuna mensup kadın bunu özgürlük sayar..

Bende bu yazıları sevgiliye bırakır..anne bebek..emzik yazılarıma dönerim bir süreliğine.

Sevgiler kocaman.