Pazartesi, Şubat 01, 2010

İçimizdeki 'BEN' e bir sevgi yolculuğuna var mısınız?

Gecen haftalarda kısa bir bilgi notu vermiştim...Bagdat Caddesi Göztepe'deki ashramımızda biricik Hocam ...canım hayat arkadaşım..yoldaşım...4 hafta sürecek bir meditasyon semineri veriyor...dersler 7 şubatta başlayacak..ve 4 hafta sürecek...rahatça ve günlük bir disiplin ile meditasyon uygulamaları yapmak, çok daha pozitif bir yaşam felsefesini içselleştirmek, varlıksal farkındalığımız artırmak, düşünce gücümüzü keskin ve tam konsantrasyonu sağlayan haftalık ve günlük çalışmaları sağlayan bir program olacak...eğer sizde konu ile ilgileniyorsanız...yada hiç ilgilenmediyseniz ama merak ediyorsanız...hepinizi bekleriz...detaylı bilgi şurada...aa ben oralara bakamam illaki Tanya'dan alayım bilgileri diyosanız da benim e-mail adresim: tanya.ozkan@hotmail.com..itina ile bilgi veririm hehehe..

PS-Bu programa bende katılacağım...yıllardır hocamın vereceği bir meditasyon dersi bekliyorum..sonunda oldu..karnım burnumda ama olsun..illaki ordayım bende..görüşmek üzere...huzurlu bir iç yolculuğuna hep beraber çıkarız belki....

15 yorum:

ece arar dedi ki...

istanbul'da olaydım, hemen yedi şubatta oradaydım!

Tanya's dedi ki...

Ececiğim,

Yahu sen telepatik olarak katılırsın ne olacak?

Özledim çok...

Verda dedi ki...

bende gelsem... maralı da getirsem... çok mu kötü olur... bilgi lazım saat kaçlarda? Maral gelse yanımızda agular durur. sosyal bir bebek.. sanıyorum :) olmaz mı? olmaz di mi - hayal oldu benimkisi...ben arada evde çalışıyorum o da yanımda beni izliyor.--- annesinin terlemesini.. sorun yapmadı henüz.. ay bilemedim.

Verda dedi ki...

hmmm akşam 18:00 lerde her pazar... hmmm... olabilir de... bilemedim...

Tanya's dedi ki...

Verdacım,

Hahaha..Maral ile pek şahane olur hani...bak bakalım..zamanı sana uyuyorsa hoplar gelirsin...1.5 saat sürecek her ders...

Öpüyorum..

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

tanyam eğer sonuçlarım temiz çıkarsa gelsem...devamlı takipçisi olduğum o dünyalar güzeli marala a seve seve ben baksam ...hem hocanın huzuru hem maralın miss kokusu nasıl meditasyon olur bana :)

serrose dedi ki...

bende orda olmak istiyorummmmm

fesatlandim sanki :D

optum cok

figoltx dedi ki...

Keske oralarda olsam da katilabilsem.
Bu arada umarim sen olursun yilin sporcusu masterlarda. Oyumu verdim, haydin hayrli olsun!

~b dedi ki...

off çok özendim ben ama.sonra bi de Bursa turnesi yapsanız olmaz mı ki Tanyacım?Sürede pek uzun aslında off orda olmak istiyorum bendee:((

Tanya's dedi ki...

Elcincim,

Umuyorum herşey tertemiz çıkar...bak zaten o zaman huzur içimizde durumları...

Şaka bir tarafa...keşke...

Tanya's dedi ki...

Serrosum,

Fesatlık yok senin içinde ben biliyorum...sana uzaktan kumanda yaparız..olmaz mı?

Öpücük..

Tanya's dedi ki...

Figencim,

Ah ben derim sizin oralarda olsam..sen dersin sizin oralarda olsam..sizin oralar terapi gelir bana...

Ay oy için teşekkür ederim hehehe.

Tanya's dedi ki...

Burcu,

Ah Bursa turnesi ne hoş olur bana da bir bilsen..aa belki hızlandırılmış 6 saatlik bişi...kimbilir...çok isteyelim olur bakarsın hehehe.

Unknown dedi ki...

Oyumu verdim :)baktim Tanya birinci durumda su anda:)))Ben meditasyon dersleri icin Atina turnesine bekliyorum sizi hem vallahi ben Alise bakicam aksamlari siz gidin Plakaya,Akropiliye filan:)))

Tanya's dedi ki...

Deryacım,

Biz gelelim..sana özel ders verir hoca..hele de birde Alişe bakarsan...ooohhh..