Cumartesi, Ekim 26, 2013

Hissiyat böyle!

Günler hızla akıp geçerken şahane şeyler oluyor buralarda. Küçük oğlum geceleri yatmadan "seni seviyorum anne" diyor mesela, biricik sevgilim "sevgi yumağıııııı" dediğinde herkes üşenmeden gelip yumak oluyor, anne baba geldi gitti, " ah bizde yerleşsek" diye, dostlar geldi gitti "kalbimiz sizinle" diye. Buralı dostlarımız var, her sıkıntımızda koşup gelen, kazandığımız en büyük kıymetler.

Artık çekirdek aile olarak hayatımıza devam ediyoruz, çocuklar okullarına gidiyor, biz kitap okuyor, yüzmeye gidiyor, uzun orman yürüyüşleri yapıyoruz. Huzur nedir diye soran olsa "işte budur" derim, aile ile mutluluk, dünyanın en büyük zenginliği, okuldayken özlemek, yanındayken koklamak, uyurken seyretmek.hepsini..

Hissiyat böyle bu aralar..aile durumları..İyi ki varlar!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

selamlar,

bizde yakında gelicez oralara, ama yakın ama uzak bilemiyorum şimdilik. fakat içim bi tuhaf kafam allak bullak. çok yazın daha çok şey yazın olur mu? :)

Sevgiler

Unknown dedi ki...

Selamlar,

Bizde yakında oralarda biyerlerde olucaz. Ama kafam çok karışık, içim bir tuhaf. Gerçi buralarda pek iç açıcı değil. daha çok şey yazın, hep mutlu olsun bende mutlu olayım :)
sevgiler

Adsız dedi ki...

nasıl mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca sizden anlatamam :)
hep güzel şeyler olsun kötü enerjiler hep uzak dursun :)
sevgiler selin

zOiplaNet dedi ki...

o kadar tatlı bir çocuk ki.. hamileliğinizden beri takipteyim bu arada :) ne iyi ettiniz gitmekle.. darısı bize olsun.. sevgiler

Super Bekar Anne dedi ki...

hep birlikte çok mutlu olun dilerim..