Perşembe, Ağustos 22, 2013

Tam da İmdaaat diyecekken!

Kanada'ya geleli tam 5 ay olmuş, ve kendim için aslında hiç birşey yapmamışım. Hayallerimde sabah koşuları, yüzme idmanları, bisiklet parkurları ve neler neler vardı. Hiç birisi olmadı, tam zamanlı anne oldum, ve imdaaaat fiye bağırmaya hazırlanırken mucizeler olageldi.

Önce biricik sevgilim eski püskü bisikletimizi tamir ettiler ve ona ikinci el bir trailer aldık, Türkiye'de sorduğumda 700 liralık ateş pahası fiyat karsısında şoke olduğum, iki kez kullanışmıi trailerı 70 Kanada dolarına alınca içimi bir sevinç kağladı, oğlanla artık bisiklete binip istediğimiz  yere gidiyoruz. Ormanlar, yollar, caddeler, hepsi bizim artık. Böylelikle bisiklete binerken de yapışık düzenimizi bozmamış olduk.
İlk bisiklet turumuza hazırlanırken, Leo güzelce bağlanır, kaskı takılır, emniyet önlemleri tamamlanır.

Tam trailer alındı falan, hadi havuza üye olalım dedik, ailece üyesi olduğumuz havuza 430 Kanada doları ödedik, bir senelik üyelik aldık, ve belediyenin açık kapalı tüm havuzlarına gidebiliyoruz. Aile kaç kişi olursa olsun fiyat bu, yani istanbulda sadece benim iki aylık havuz aboneliğime yakın.
Havuza gidiyoruz dediğimdeki surat yukarıda. Disiplinli bir çocuk Leo, bir saat boyunca idman yapıyor benimle, aaa yeter anne bile demeden. Seviyorum kendisini.

15 yorum:

fatma artan dedi ki...

çok tatlısızın çokkk, nerde ofis halleri hihihi :))) yazılarının devamını bekliyorum dört gözle :))))

plndrkn dedi ki...

iki gün önce geldiniz aklıma, ses seda çıkmıyor, napıyorlar orada diye :) böyle güzel haberler alınca sevindim, oh ne güzel valla, keyfini çıkarın yaşamanın

nesrin dedi ki...

Tanyacim ozledim buradaki paylasimlarini ohhh be :) burada cesaretedemezdin Leo yu oyle tasimaya bu berbat trafikte. Sefaniz bol olsun...

nesrin dedi ki...

Tanyacim ozledim buradaki paylasimlarini ohhh be :) burada cesaretedemezdin Leo yu oyle tasimaya bu berbat trafikte. Sefaniz bol olsun...

Hanna dedi ki...

Maşallah çok tatlı bir çoçuk

Tuten dedi ki...

Valla benim olsa ben de severim :) Bravo kendisine. Tanya nasıl bir sey yogun is hayatindan sonra evde gecen veya vevde gecmese bile nasil yani boylesi bir hayat merakim cok :)
Oerpm cok

Adsız dedi ki...

Harikasınız ana oğlu, idolümsün Tanya kim tutar seni:)

Limonella

Seyyah Aile dedi ki...

Merhabalar;
Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
329. takipçiniz benim.
Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
Sevgiler
http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html

Tanya's dedi ki...

Fatmacım,

Ah o ofis hallerini özleyeceğimi hiç sanmazdım.
Öperim!

Tanya's dedi ki...

Plndrkn,

Haberler iyi merak etme..sadece kendime, bloğa zaman ayırmaıyordum, dur bakalım, şimdi yeni bir döneme girmişim gibi geliyor. Daha çok yaşarım, daha çok yazarım gibi:)

Tanya's dedi ki...

Nesrincim,

bende özlemişim valla:)

Adada cok heves etmiştim böyle taşımaya ama fiyatlar ateş pahası olunca vaz gecmiştim. Şİmdi keyfim yerinde:)

Öperim!

Tanya's dedi ki...

Hanna,

Bin teşekkür!

Tanya's dedi ki...

Tüten, güzel isimli kadın!

Valla yoğun iş hayatını da seviyorum ben, biliyorsun, bu başka birşey, eğer biraz kararsırsan kendini bunalıma girebilir insan, çünkü tüm gün popon yer görmüyor aslında ama günün sonunda tamamlanmış bir hedef yok, öyle su gibi akıyor günler. Bazen boşuna geçiriyorum gibi geliyor, ama sonra anne seni çok seviyorum, herşeyi beraber yapalım deyince aslında bambaşka bir yerden baktığını görüyorsun miniklerin.


PS- Sende de lokum Aren var:))

Tanya's dedi ki...

Lİmonella,

Ahahaha..tembel ana ve oğul modeli güzel di mi?

Darısı başına:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Süper,hem ruha hemde bedene aktivite olmuş.:)