Cumartesi, Nisan 13, 2013

Karışık durumlar

Oooo uzundur yazı yazmamışım, koşturmaktan. Geçen hafta ite kaka sığıştığımız konteynerimiz geldi, aman ne gelmek. Biz biraz gümrükte bekletiriz derken ı-ıh olmazmış, alın tabağınızı canağınızı dediler, bir telaş bir depolu nakliyeci bulundu, alsın bizim pılı pırtıyı sonra da (işallah) yeni evimize getirsin eğer biz taşınabilirsek diye. Neyse o iş halloldu.

Sonra bir diğer heyecan dalgası sevgilinin direksiyon dersi alması, efem insan neredeyse 40 yıldır araba kullanıpta gaza basmak harici herşeyi silbaştan yapması gerekince başımıza gelenler konulu yazı şurada. Yüzünüzde gülümsemeyle okuyacaksınız ancak gel gör ki durum göründüğünden daha zor, ben henüz teşebbüs etmeye dahi cesaret edemedim.

Asıl en büyük heyecan ev işlerinde, yok mortgage oldu, olmadı, aman avukat ne görüş bildirdi, iyi mi kötü mü, of bir dur broker ne diyormuş falan derken henüz bizde bir sevinç ışığı olamadı. Her gün gelen bir iyi ve bir kötü haberle yaşamaya alıştığımız şu günlerde evin küçük efendisi Leo tam başrollere soyundu. Sadece uyuduğu zamanlarda bize vakit kalıyor, yorgunuz a dostlar!

Ama biliyorum herşey düzene girecek, Leo okuluna başlayacak, ben hayalini kurduğum yüzmeye ve göl kenarı koşularına başlayacağım, minik bahçemizde maydanoz yetiştirirken, biricik sevgili ise trenlerini döndürmeye başlayacak ve işte tam da o an biz bu günleri hatırlamayacağız bile.
Havuza girdiğim yetmedi evde de böyle gezerim isimli çalışmamdan.

10 yorum:

serpil dedi ki...

Ben yerim o fındık burnu :)

nesrin dedi ki...

Tanyacım, hepsi bir bir hallolacak bunları ya nasıl başardık diye gülüp konuşacağınız anılarda kalacak... siz böyle "SEVGİLİ" iken yapmak istediklerinize bolca zaman olacak, biz yahu bıktık bu Cumhuriyet düşmanlarından dedikçe sizlere bakıp iç geçireceğiz ne yazık ki...
Nesrin Bilgi

Atahan ile hayat dedi ki...

Yerim o boncuk gozleri....en kisa surede hersey yoluna girer umarim....

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun yeni yaşam!

en güzel postları kanadan da bekliyoruz.


http://www.lovepeacetravel.com 'da ş harfleri eksik kalıyor, okurken ki akıcılık kayboluyor, düzeltme pliiiiiiz :)

Bedri Erten dedi ki...

Yaşam her daim güzeldir,gönüller bir olunca,
zaman çok çabuk geçer kişiler sevdalı olunca...;))

Tanya's dedi ki...

Serpil,

Ahaha tam fındık:)

Tanya's dedi ki...

Nesrincim,

İnan ki o cumhuriyet düşmanları burdan bile rahatsız ediyor da cocukların beynini zehirleyemecek olmaları biraz huzur veriyor, yoksa sıkıntı her yerde aynı!

Öperim.

Tanya's dedi ki...

Demet,

Bin teşekkür:)

Tanya's dedi ki...

Kybele F,

Çok teşekkürler..şler düzeltildi:)

Sevgiler,

Tanya's dedi ki...

Bedri Abi,

Gülümsettiniz beni:)

Herkese kocaman sevgiler,

Öperim.