Cuma, Nisan 19, 2013

İyi ki doğurmuşum!

Dünyanın en heyecanlı macerasıymış anne olmak, baba olmak, biz bugün bu maceranın üçüncü yılını dolduruyoruz.

Hayatta yaptığım en iyi şey, en heyecan verici, en mucizevi şeydi bir ruhu bu dünyaya getirmek, tüm zorluklarına rağmen, tüm hayatımızı bir çırpıda değiştirebilen bir şey. Bir dakika düşünmeden tüm dünyayı karşıma alabileceğim tek varlık.

Şimdi ona minik bir not:

"Seni çok seviyorum Leo! Aklının alabileceğinden, gözünün gördüğünden, o küçücük kalbinin hissettiğinden çok daha fazla! İyi ki doğdun! İyi ki anne baba olarak bizi seçtin. Hayatın boyunca en az bugünkü kadar mutlu ve keyifli olman en büyük dileğim. Hayata karşı hep dürüst ol, o sana istediklerini hep verecektir! Ve hep çok sev, herşeyi ve herkesi! "

Gelmeden önceki ananeli, dedeli, Sisolu doğum günü partisinden "aman annem görmeden hemen yapıştırayım şunu" isimli çalışmamdan.


16 yorum:

BegumD dedi ki...

Nıce nıce mutlu senelerı olsun oglunuzun ve sizlerin...

Colorful dedi ki...

o yapistiran eli yerim ben :) sizinle birlikte, saglikli, mutlu, sevgi dolu nice nice yaslar diliyorum Leo'ya.

Hüseyin Ayata dedi ki...

Yakışıklı prensim, Leo'm iyi ki doğmuş, Doğum günü kutlu olsun. Sizin gibi anne ve babaya sahip olduğu için çok şanslı. Şansı, mutluluğu, huzuru ve başarıları hep artarak devam etsin.
Şans meselesini en başa yazıyorum çünkü, Titanic'deki binlerce insan mutlu, huzurlu ve sağlıklıydılar belki, ama şansları yoktu. O yüzden şans önemli... Sizi anne baba seçerek zaten şansı daha doğarken yakalamış minik kuzum...

reyhane dedi ki...

Nice tatlı yaşlara ..

fatma artan dedi ki...

İyi ki doğurdun be Tanyam, İyiki senin sayende biz de Leo yu tanıdık, bal dudaklının doğum gününü gönülden kutluyorum, yeni hayatı çoook başarılı olsun, çok öpüyorum ikinizi de :))))

oytunla hayat dedi ki...

Nice mutlu yıllara Leo... Uzun sağlıklı ve mutlu bir ömrün olsun yakışıklım :)

nugili hayat dedi ki...

Sonsuza kadar birlikte olabileceğiniz, sağlıklı ve mutlu bir yaş dilerim Leo'ya...:)))

Atahan ile hayat dedi ki...

nice güzel yılları olsun minik kuzunun...

Adsız dedi ki...

Leo çok güzel yaşasın çok yaşasın.. sonsuz sevgiler...
Derya-Defne

nesrin dedi ki...

Geçen akşam oturdum blogunu tekrar baştan başa okudum ne güzel şeyler paylaşmışsın Tanyacım... O güzel heyecana o zamanlar tanık olmuştuk, zaman ne çabuk geçiyormuş meğer bak 3 yıl olmuş bile... yazdıklarına en içten duygularımla katılıyorum ve çok şanslı olduğunu bilsin onu çok seven anne babasıyla birlikte güzel bir ömrü olsun. Nice yıllara LEO :)

Nesrin Bilgi

Benden Bizden dedi ki...

Mutlu neşeli harika yıllar olsun, iyi ki doğurmuşsun be Tanya :))
Sevgiler :)

Peri dedi ki...

mutlu yıllar sizeeeeee :)) öpüyorum sizi

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Nice nice yaşları olsun annesi ve babasıyla sağlık içinde...

balim dedi ki...

Nice nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu seneler dünya tatlısı Leo'nun olsun.. Çevresinde her zaman onu çok seven insanlar bulunsun.. Hep annesi kadar pozitif bir insan olsun :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağlıklı mutlu yaşları olsun hep:) Kocaman öpüyoruz;)

Unknown dedi ki...

o minik eller :) yerim öperim onu :) Leo hep çok şanslı çok mutlu çok huzurlu ve çok çok pozitif bir insan olucak emin ol tanyam! çünkü sizin çocuğunuz siz ise dünyanın en iyi insanlarındansınız benim için yeriniz çok büyük hem bambaşka sevgiler öperim üçünüzü :)