Pazartesi, Aralık 03, 2012

Öğrencilik Halleri

Ev hali; hani üniversitede okurken sevgiliniz vardır, aşık olup birde hamile kalmışsınızdır da erken evlenmek zorunda kalmışşsınızdır ya, tam olarak o halde, bir yanda oğlana yemeğini yedirip uyutan baba, anneeeee diye höyküren bir Leo, aaa ama biraz sessiz olun diyen benden oluşmakta son günlerde.

Sting biletimi feda ettiğim gece İstanbul Universitesi de beni feda etti. "Network sorunu sebebiyle sınavlar Cumartesiye ertelenmiştir" diye çıkan yazı ile ekranımda. O hayal kırıklığım paha biçilmezdi.

Vizeler neredeyse bitti, son vizeme yine sistem hatası sebebiyle giremedim ama mazerete başvurdum bu seferde. Onaylanması umudu ile bekliyorum.

Uzun lafın kısası, Latince de 96 almış olmanın verdiği sarhoşlukla modern mantıktan 48 almış olmamı hiiiç umursamıyorum.

Zira şu yaşımda (42) hergün işe gidip gelirken, akşam evde bir de 2,5 yaşında bir bebek varken bence gayet iyi gidiyorum, hele de tek işleri okumak olan biricik zeka küpü gençlerimize göre bombayım bomba.

Lisedeki Matematik hocam şöyle birşey paylaşmış, bu posta eklemeden geçemeyeceğim. Eğitimin nerelere gittiğini çok iyi anlatıyor. ben bu yıllarda okumadım bile tüüüüh!


6 yorum:

Benden Bizden dedi ki...

Aaa vizeler de mi iptal oldu tam konser günü! Tam bir bahtsızlık :(
Latinceni de tebrik ederim Tanyacım, bravo sana!

Tanya's dedi ki...

BendenBizden,

Ah sorma, tam o gecekiler iptal oldu:(( Sinir katsayısı tavan yaptı.

Neyseki latince iyi oldu da moralim düzeldi:)))

nesrin dedi ki...

Tanya 42 mi dedin, deme deme nazar olursun karışmam... Gençler mi onlar zaten yorgun, bıkkın doğmuşlar... geçen paylaşmıştım bir yılda kaç hafta olduğunu soruyorlardı TV de ve 10 gençten 9 bilemedi şaşırıp kaldım inanamadım :)
Nesrin Bilgi

Tanya's dedi ki...

Nesrincim,

Valla 42:)))

Ne haftaları bilirler, ne ayları, nede cumhuriyetin ne zaman kurulduğunu ama durumun vahametini de farketmezler..inan ki çok üzülüyorum:(((

Adsız dedi ki...

Latince konusundaki başarı önünde saygıyla eğiliyorum. Vizelerden henüz öyle bi not alamadım.. Yakınından da geçemedim:(

Tanya's dedi ki...

Gasilhane,

Vizeler iyidi de final notlarına baktıkca içim fenalaşıyor:))

Değil o notu bir daha alabilmek yanından gecemeyeceğimden eminim:)