Çarşamba, Eylül 12, 2012

RHCP rezaleti

Aylar öncesinden aldığımız RHCP konser biletlerimizin kullanma zamanı geçen Cumartesi gelmişti. Adadan kalktık, kabataş denizotobüsü ile yarım saatte kabataşa geldik, oradan AKın balık, dostlarla buluşma ve Santral İstanbul. Yaklaşık 1 saat kuyrukta bekledik, daracık kapılardan üst araası yapılmadan ve barkod okutulmadan konser alanına girdik. AThenayı komple kaçırdık elbette. Konser performans olarak şahaneydi. Monarchy of Roses , Dani California, Can’t Stop gibi bilinen şarkılarla hepimiz çoştuk. Scar Tissue da şahaneydi,   Under the Bridge, Californication ve By The Way‘i de çaldılar. Malum içki yok, su içmekten içimiz çıktı. Yiyecek hiç birşey yoktu, açlıktan gözümüz döndü.

Yaklaşık 40,000 kişinin olduğu alandan bir konser bitmeden çıkalım diye hamle yaptık, anaaam kapılar kapalı, çıkışı daraçık bir yerden veriyorlar, tam  bir rezalet, millet galeyana geldi kapıları yıktıda bizde çıkabildik. Aman çıktıkta ne oldu, allahın unuttuğu bir yerde kalakaldık, ulaşım rezaletti. sanıryoum tam 1,5 saat boyunca yürüdük, Halıcıoğlundan metroya bindikte hayatımız kurtuldu.

Ben artık Pozitif'in düzenlediği berbat organizasyonların hiç birine gitmem, önümüzde bir leonard Cohen konseri birde Sting konseri kaldı, LC e kesin gideriz de, Sting'i hala bilemiyorum.

Bu rezaleti yaşadıkatn sonra barcelonada U2 konseri çıkışımız geldi aklımıza, 100,000 kişi 5 dakikada dağıldı. Motosikletimize atladığımız gibi şehre ulaşmıştıik.

Ben zannediyorum ki tüm bunlar konsere giden insanları yıldırma politikası, alkol yok, varan 1. Neymiş Eyüpteymiş, bana mı sordunuz Eyüpte yaparken. Gidiş geliş tam bir sefalet bu da varan 2. Kısaca diyorlar ki, konsere gelirseniz bizde size gününüzü gösteririz. İyisi mi siz paşa paşa evinizde oturup sizi uyuşturduğumuz dizileri seyredin de 4+4+4, hergün şehit, felaketler zincirleri haberlerini kolayca hazmedin, birde sizle uğraşmayalım diyorlar yekten.

14 yorum:

fatma artan dedi ki...

Okurken benim içim şişti vallahi :)

Tanya's dedi ki...

Fatmacım,

Ay birde orda olsan, bildiğim tüm küfürleri saydırdı ki ben genelde sakinimdir.

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Ben bunu hükümetin yıldırma politikasından ziyade (o başlıbaşına bir konu) Pozitif'in yeteneksizliği olarak görüyorum. 1. kategoriden bilet alıp, sahneyi neredeyse dürbünle izleyecektik. Ekrandan bile görmek mümkün değildi. Kaldı ki sonrasında Pozitif'in ortaklarından Dündar Uluç'un muhteşem (!) açıklamaları ortalığı iyice şenlendirdi. Adam açık açık, "size bu bile çok, gidin Gülhane konserlerinde eğlenin" dedi. Bu zihniyetle değil RHCP'yi, mezardan kaldırıp MJ'yi getirse eline yüzüne bulaştırır.

hay sana ne dedi ki...

su alabildiyseniz yine ne mutlu, fiş bitti su satamam diyenler yüzünden onu da alamayanlar oldu

Tanya's dedi ki...

Write to me often,

Biz karar verdik pozitifin hic bir organizasyonuna gitmeyecegimiz gibi canim Santrale saray muhallebicisi acan zihniyeti protesto etmek amacli cocuklarin Bilgiye gonderilmesine karsi gelevegiz. Anarsikiz madem Gulhane parkinda eglenecegiz artik

Tanya's dedi ki...

Hay sana ne.

Konser basinda fis almis arkafaslarimizin kiyahi diyelim. Ha yine ayni arkafaslar daha sonra su almak icin girdikleri kuyrukta karakolluk olmaktan son anda yirtmislar.

Biz kim konser orgamizasyonu kim.

hay sana ne dedi ki...

sabah bakkaldan içecek alıyorum, dükkanın onunde bir yaşlı, bir orta yaşlı erkek, 3 7-8 yaşlarda çocuk. cuma namazına düzenli gelirlerse alacakları yardımları sıralıyorlardı,çıktım dışarı, baktım, bi 5-10 sn kaldım yerimde.
çocuğun kafasını sevdim, okulundan çıkma bir şey için, git öğren dedim. Yaşlı olan adam şıllık dedi. Baktım, şereftir beyefendi dedim, işe doğru devam ettim. Her geçen gün biraz daha ümitsizleşiyorum, ve çok fena anarşik olma eğilimindeyim!

Adsız dedi ki...

Biz de bu konserdeydik. Artık bu rezil durumları yaşamaktan bıktığımı düşündüm o gece. Nedir yani? Böyle bir organizasyonu beceremeyeceksen ne diye düzenliyorsun? Konser alanı zaten saçma salak bir düzendeydi. Yiyecek içecek sıkıntısı ayrı rezalet.Giriş , çıkış, ulaşım ayrı rezalet.
Annemin muhteşem sözünü selamlamaktan gurur duyarım: G.tüne güvenmeyen mantar dağına çıkmasın.Bir başka deyişle beceremeyeceksen girme güzel kardeşim bu organizasyon işlerine...

arjantin

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Eskiden bu kadar kötü değildi.Şimdi yazılanlara bakıyorum herkes şikayetçi bence de son paragrafta yazdığın gibi Sevgili Tanya.

Çok arayacaklar,özgürlüğün anlamını ve değerini bilmeyen destekçiler.

Tanya's dedi ki...

Arjantin,

Hah benim de ananemin lafı vardır benzer, g.tü yiyen borazancı başı:)))

Tanya's dedi ki...

İçimden geldiği gibi,

Aradıkları vakit her şey için çok geç olacak.

Tanya's dedi ki...

Hay sana ne,

Yorumunu görmemişim ve geç yayınlamışım aslında baş yorum olacak mevzuymuş sevgili Şıllık.

hepimiz Şıllık olmalıyız bence bunlara karşı. Minicik cocukların beyinlerini bulandırmak nesi? Uluorta artık!

Anarşikliğe devam!

Asortik Krep dedi ki...

Eyüpte yapılmasını taraflı buluyorum.İçki sponsorluğu olmasın diye çok güzel etkinlikler yapılamaz durumda artık.

Tanya's dedi ki...

Asotikcim,

Artık hemen hemen herşey taraflı, alın size eziyet tadında.