Cuma, Eylül 28, 2012

Açev'de Oku Yaz!

Bana çok tatlı bir mail geldi Gaye'den, bir ricası olmuş, Açev'in okur yazarlık programını tanıtmamız çok önemli sizde bir el atar mısınız demiş. Atmam mı?

Buyrun kısa bilgi, isteyen sayfaya girip bakabilir, ben üşenmedim aldım parolamı denedim. Ve eminim çok faydalı olacak. Hadi bakalım. Biraz daha tanıtsak şahane olur.



2011 itibariyle J.P. Morgan Chase, Empower ve Ashmore vakıflarının desteği ile Bilgisayar Tabanlı Okuryazarlık programı'nı uygulamaya başlayan AÇEV, 1995 yılından beri uyguladığı yüz yüze eğitim programlarına ek olarak; Türkiye'de yetişkin okuryazarlığının gelişimine verdiği katkıyı www.acevdeokuyaz.org isimli öğrenme portalı ile sürdürmeyi hedefliyor. 1 Kasım 2011 tarihinde test yayınına başlayan AÇEV'de Oku Yaz, okuma yazmayı hiç bilmeyenler de dahi olmak üzere, okuryazarlık becerilerini geliştirmek isteyen tüm yetişkinlerin kullanımına açık.

AÇEV'de Oku Yaz'ın geliştirilmesinde emeği geçen Prof. Dr. Aydın Yücesan Durgunoğlu'na, Evrem Tilki'ye, Fatih Ugantaş'a, Fatma Zengin'e, Hatice Çam'a, Hilal Gençay'a ve Nilgün Ural'a çok teşekkürler...
AÇEV'de Oku Yaz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve yenilikleri takip etmek için: www.facebook.com/acevdeokuyaz

 

2 yorum:

figoltx dedi ki...

Tanya'cığım geçen sezon ablam da eğitmen olarak bu çalışmada yer almıştı. 16 hanım sertifikalarını alıp okur yazar oldular. Çok başarılı bir çalışma. El ele verince birşeyler oluyor işte...

Gaye dedi ki...

Teşekkür ederim... Çok kişi faydalansın diye çok duyurmak lazım.. Pazar günü Turk Max'te Her Şey Tadında isimli programda, uzaktan eğitim sorumlumuz Hilal Hanım konuk olacak. Tekrar teşekkürler Tanya..