Çarşamba, Temmuz 04, 2012

Bugaboo

Noniciğime fıstık gibi bir Nil bebek gelecek ya, Moskova'dan geldiğinde aradı, Bugaboo istiyoruz ne dersin diye, aman efendim bu soru bana sorulur mu diye, övdüm anlattım, zaten Bugaboo'ya vurulmuş olan Noniciğime ve yakışıklı Prensine hemen Leomio'dan bir Bugaboo gönderiverdik. Keyifli günlerde kullansın Nil Bebek. Nil Bebek'in arabası aşağıdaki gibi oldu.

Bugaboo benim çok beğendiğim bir araçtır. Gerek tasarımı gerek kullanımı muhteşemdir. Çeşitli renklerde kullanabileceğiniz araç aynı zamanda da (RED) üyesidir, yani Bugaboo gelirinin belirli bir kısmını Afrika'daki bebeklerin HIV'den arınması için süregelen bir kampanyanın ortağı, sadece kendi bebeğinize iyilik yapmış olmuyorsunuz, dünyadaki yardıma muhtaç bebeklere de yardım eli uzatmış oluyorsunuz yapmış olduğunuz bu basit gibi görünen alışverişle.

Gelelim Kullanım kolaylıklarına. Yüksek süspansiyonu ve ön tekerlek ayarları sayesinde bebeğiniz araç içinde hiç sarsılmaz, özellikle yeni doğanlarda çok memnunşyet verici bir özelliktir ki ben ilk 6 ay adaevinde yatak olarak kullandım kendilerini. Ön tekerleklerin çıkarılması ile iki tekerlekli bir araca dönüşür ve adanın tepelerinde ve dik yamaçlarında çekerek kullanılabilir ki bu bizim için çok önemlidir. Temsili fotoğrafta yanda efem.

Bugaboo Cameleon'un sıkıntı gibi görünen tek özelliği bagajda yer kaplamasıdır, ancak doğru katlandığında da yerden tasarruf edebilirsiniz.

Biz Bugaboo almaya karar verdiğimizde en çok aldığım tepki de "tabi dünya paraya al bu arabayı da sonra bastona gecersin" oldu, oğlan 27 aylık bir iki deneme yaptım bastonla, aman bu ne biçim gitmez bir araba deyip, denediğim mağazadan hızla uzaklaştım, sürüşünden, rahatlığından o kadar memnunuz ki katiyen baston almayı düşünmüyoruz. Belirtmeden geçemeyeceğim şey ise kendisine ödenmiş parayı kuruşuna kadar hakettiğidir.

Bugaboo'lu günler dilerim!

1 yorum:

Tanya's dedi ki...

Metehan bey,

teşekkür ederim.