Çarşamba, Mayıs 23, 2012

Matahari olasım var benim.

Sanki tekdüze yaşıyorum bu aralar hayatı, sabah kalk işe gel, deli gibi çalış, akşam delirmiş bir trafikte eve dön, oğlanla oyun oyna, banyo yaptır, yap, felsefe çalış, çalışırken uykudan bayıl, ve sabah olsun.

Bazen bunun için dünyaya gelmediğimi düşünüyorum, hani her insanın bir misyonu vardır, birşeyler için gelir ya, acaba ben ne için geldim diye sorgulayıp duruyorum kendimi. Bu yaşadıklarım olmasa gerek bu hayata gelme amacım.

Ve hala karmaya inanıyorum.

Mesela ajan olmak isterdim, şöyle elimde bir bond canta topuklu ayakkaplarla bir gökdelene giriyorum, kulağımda telsizin bir ucu, çok feci "top secret" bir görevim var. Çanta işaretli para dolu, birilerini yakalayacağım, falan filan.

Ama nerdeeee..heyecanla bekliyorum o günleri.




14 yorum:

özge dedi ki...

ne kaddddannnnn sıkıcı bi hayatın var tatlım bak bana eventlerden eventlere koşuyor gel takıl benimle

Tanya's dedi ki...

Ozge,

Geliirim şaşarsın bak!

derya ö. dedi ki...

Tanyacığım, tekdüzelik maalesef şu anda benim hayatımda da mevcut, yalnız değilsin:)) Önceden böyle yoğun tempolu insanların hayatlarına özenirdim,ordan oraya koşarlar, zamanla yarışırlar, ne güzel dolu dolu derdim, ama asıl olan dolu olması değilmiş hayatın, bu doluluk bile rutine bindi mi iş sakatmış, yaşayarak öğrendim:)) farklı birşey yapmaya vakit bulmak için dua eder oldum:)) Neyse ki haftasonu doğğruuu memleketim Bursa'ya:)) özendirmek gibi olmasın hemşerimi:))) sevgiler..

Tanya's dedi ki...

Derya,

Ahaha bende geleyim Bursaya kesin yağmur yağdırırım o kadar bahsızım.

Ya ne bilim, şöyle bisiklete binip gideyim mesela ı-ıh vaktim yok, kendim için birşey yapayım di mi? Kaç yaşına gelmiş insanım, koştur dur.

Eee o zaman beraber koşturalım kalk!

Esra dedi ki...

Aynı şekilde öyle çok soruyorum ki benzer soruları ben de kendime! Sevmediğim bir işi yapıyorum ama hangi işi hem iyi yapıp hem de mutlu olurum bilemiyorum. Sıklıkla diyorum böyle tekdüze olmamalı benim hayatım ama nadiren de olsa farkediyorum belki de göstergesidir tekdüzelik, ciddi bir sıkıntımın olmadığının.

Tanya's dedi ki...

Esra,

Ayıp ama sıkıntımız yok diye sevindireceksin beni ehehehe.

Elbette rutin hayat liman gibi, ama arada yahu..şöyle bir acaiplik olsun di mi?

Eh iyimiş, en azından yalnız değilim.

figoltx dedi ki...

Monotonluk mu? Evet, iş hayında oradan oraya yetişmeye çalışırken senin bu hissettiklerini iliklerimde hissetmiştim. Sonra mı ne oldu? Kendimi Afrika'da bir ülkeden o ülkeye dolaşırken, hatta yetmedi taşınırken buldum. Kenya'dan eşyaları Etiyopya'ya yollayıp iki ülke arasında FR'a geldik... Eski hayatımla şimdikini yanyana koyduğumda birbrileriyle en ufak alakaları yok. İyi ki de yok...

Tanya's dedi ki...

Ama ama Figen,

Biliyorum taşındığınızı, şöyle içten kıskandım, senin için sevindim, ama sen zaten keyfini çıkarıyorsun, Kenya olmuş Etiyopya olmuş ne farkeder, bak oralarda heyecan var en azından.

Sahi Kenyadan eşyalar nasıl gidecek? Şöyle bir heyecanım olsun istemez miyim bence böhü.

Öpücük.

Paria dedi ki...

Siz de mi yay burcusunuz yoksa ? 21 yaşındayım ama 14 yaşından beri ajan olmak tek hayalim :) Siyaset Bilimini sırf bu yüzden okuyorum,yurtdışında yaşamaya başladım,dil öğreniyim farklı hayatlar göreyim diye :) Kime söylesem gülüyor o yüzden pek söylemem ama sizin bu yazınızı okuyunca dayanamadım.Matahari de odamda fotoğrafları asılı olan tek kadındır.Çok uzun süre onun ismini de nick olarak kullanmıştım.Gülümsedim yazınızı okuyunca,sevgiler :)

Hazan

Tanya's dedi ki...

Sevgili Matahari,

Evet yayım!nim gibi 40 küsür yaşına gelip sızlanacağına Matahari olma yolunda ilerliyorsun.

Umuyorum hayat sana ajanca davranır, bana davranmadı zira. Ama haber et, matahari ben diye heheh.

Günümü neşelendirdiğin için de iyiki varsın.

Ve dünyanın en şahane işini yapmışsın, be

gülşah... dedi ki...

bugün Haydarpaşa tren garından kulaklarınız çınladımı? sizin bi paylaşımınız sonunda aklımıza koymuştuk gitme fikrini.kızkıza nasıl eğlendik anlatamam :) harika bi mekanmış.bigün bi bakmışız karşılaşmak söz konusu olmuş...gerçekten etkileyici bi atmosfer.ve sayenizde,tecrübe etmeseniz bizde varlığından bi haberdik.iyi ki diyoruz hala... :)

maslahatgüzar dedi ki...

Benim koca yay! o da acan olmak istiyor, en gizlisinden !

Tanya's dedi ki...

Gulsah:)

Harika yapmışssınız, son demlerini yaşıyor ne iyi .

Mezeler de şahaneydi değil mi?

Hmm bak bizde tekrar edelim.

Tanya's dedi ki...

Maslahatgüzar,

İflah olmaz bu yaylar anacım.