Cuma, Ekim 21, 2011

Vatan saolsun mu?

Yazacak, söyleyecek çok şey, bir o kadar da susacak. Ben daha suskunum. SÖyleyeceklerimi kemdi içim almayacak olduğundan.

Tek bildiğim "Vatan Saolsun" diyen anaların, içlerinin yangının bir daha hiç sönmeyecek olması.

Vatan gerçekten saoluyor mu bizim evlatlarımız onar beşer o vatan toprağının altına girdikçe? Düşünen var mı yukarlarda bir yerde?

5 yorum:

mermaid dedi ki...

Beni en çok şehitler olmez lafı kızdırıyor. Annelerine sormak lazım olup olmediklerini. Çok üzücü günler.

Tanya's dedi ki...

Ona da gıcığım..giden gidiyor, bir daha o anne evladını hiç koklayamayacak.

Sİnirliyim denizkızı

balböcükleri dedi ki...

bu yazıya sonuna kadar katılıyorum hemde erkek evladı olan bir kadın olarak.bu teröre kahrediyoruz peki başımıza getirdikleri bu iktidara niye kimse ses etmiyor.bu kadar şehit için vatan sağolsun diyemiyorum ben demeyeceğim çok yavan kalıyor çünkü.

Ayşe Saran' dedi ki...

hep diyorum demeye devam edeceğim! bırakalım devlet abiler gitsin savassın o dağda!!!

denizmelissa dedi ki...

Bir annenin en buyuk erdemi iyi okullarda okutmak,iyi bir iste calismasi,evlendirip kendi cocugunu yetistiriken yasiyamadiklarinin kendi torununda yasamasi. cocugunu buyutup askere gitmesi hele annelerin en buyuk "onur" kaynagiyi di.su an ki gelinen nokta korku kaynagina dönustu.ölen ogluna doya doya sarilmadan, gözyasi baskalarini mutlu edeceg diye göz yaslarina hakim olmasini söyleyenler.......ben bir anayim cocuklarim benim icin cok önemli onlarin cani yanacak diye ne yapicagimi sasiriyorum,ya o ananar bir ömur boyu ne yapacaklar.her sehitin ardindan vatan sagolsun mu diyecekler .bence biz analarin artik örgutlenmesi gerkiyor.biz analar bir olursak basaricágiz..