Pazartesi, Eylül 19, 2011

Menumiolar

Leomio benim oyun alanım gibi. Sitenin içinde kendime Menumio diye bir alan açtım, hoşuma giden şeyler, faydalı bilgiler, kitaplar, aklıma gelenleri yazıyrum, öneriyorum, ilerledikçe kendim paylaşıyorum, ama yeterince anlatmadım belki, ara ara bloğumdan da paylaşmak istedim.

Ece Arar benim çok eski dostum, 30 yıl, dile kolay, Ece Türkiye'de bir çığır açtı "Ece'nin Hamilelik Günlüğü" ile, benim tüm baskılarını aldığım ve imzaladığım kitabı, biricik Elvin'e hamileliğinde yaşadıklarını hem komik hem öğretici, en önemlisi akılda kalıcı bir şekilde bizlerle paylaştığı.

Hızını alamadı elbette, "Bebeğimin ilk yılı" takip etti bu kitabı, ben Elin'in hayatını okumayı beklerken, " Çocuk sahibi olmak için 40 bahane" isimli kitabı patlatıverince, heyhat dedim, Ece bu kadar keyif aldıysa bende doğurabilirim bir çocuk, karakter olarak çok farklı tipler değilizdir zira.

Bu ay Menumio'da ayın kitabı "Çocuk sahibi olmak için 40 bahane". Belki bir göz atmak istersiniz diye düşündüm. Özellikle çocuk sahibi olmayan/düşünen/karar veremeyenlere şiddetle tavsiyemdir.

2 yorum:

karga'nın günü dedi ki...

Pekiii çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan ama bir yandan da karşısına uygun bir aday adayı bile cıkmayan/ aday adayı olduğunu düşündüğü kişinin aslında öyle olmadığını farkedenler için ne gibi bir kitap önerirsin Tanya ya da hayat sadece bazılarına mı gülüyor?

Tanya's dedi ki...

Gamlı Baykuş,

Ahahah..onu da araştırsan kesin kitabı vardır..çocuk yapıacak erkek tavlama sanatı gibi..

Hayat sadece bazıların gülmüyor Gamlı Baykuş,hayat tesadüflerle doludur daha şahane.