Pazartesi, Ağustos 15, 2011

Keyfim yerinde.

Bu LeoMio beni uzun zamandır heyecanlandırıyordu, blogda yazınca sizden gelen destek, evet biz doğru bir iş yapmışız dedirtti bana. Herkese bin teşekkür ederim. Bu işin daha da büyüyeceğine inancım sonsuz sayenizde.

Geçen hafta ofisi kapadık tatil yapalım dedik adada. Aman yarabbim o ne fırtına, o nasıl bir yağmur, çamur, yağmur çizmelerim patlak olmasaydı keşke dedirtti bana. Malum yazlıklarda herşey eski, pırtık ve patlak, yeniler hele de yağmur çizmelerini adaya götürmeyi unutmuşum..öylece kalakaldım ayağımda flipfloplarımla.

Ama o kadar iyi geldi ki bu dinlenme bana, mini Gof ile vakit geçirdik bolbol, anneci yaptım haylazı, sokaklarda top oynayıp bisikletini ittirdik keyifle..uzun yürüyüşler yaptık sevgili ile, kah bisiklete bindik kah bahcede kahvemizi yudumladık o minicik adam çimenlerde suyu kalmamış hortumla çicekleri sularken ve derin bir oh çektik, yaşayabildiğimiz bu hayata, mutluluğa ve aşka..


Hınzırlık peşinde isimli çalışmam.

4 yorum:

Özgür Turan dedi ki...

Tanyacım,

pek güzel olmuş leomio ellerine sağlık. her birşeye bayıldım. şahsen puset olayından çok çekmiş bir anne olarak pek faydalı buldum. hayırlı uğurlu olsun bereketi bol olsun. Leo 'nun ismiyle zaten öyle olacaktır:)

fatma artan dedi ki...

Oh ne güzel keyifler hep böyle olsun. Bizim bebişler çok şanslı, eee tabi bizde, çok şükür.

Tanya's dedi ki...

Ozgurcum,

Cok tesekkur ederim guzel dilekler icin.

Operim.

Tanya's dedi ki...

Fatmacim,

Sansliyiz sansli ehehehe.