Pazar, Ağustos 29, 2010

Yemek sandalyesi...aman bebeleri zehirlemeyelim..cevreyle dost olalım..

Bugün ALişe Bloomdan bir yemek sandalyesi aldım. Bloom ürünlerini çok beğeniyorum, aslında aldığım model aklımdaki model olmamakla beraber, öyle bir indirime girdi ki en olmadı adaevine getiririz dedik..

"Bloom natürel ormanlardan, korunaklı bölgelerden, tropikal ormanlardan ağaç kullanımını kesinlikle yasaklamıştır ve şirket olarak kağıt kullanmayan bir işyeri yaratmayı destekler." Bloomu çok sevmem için bir başka neden, ve elbette bu kadar duyarlı bir marka.

"Ürünlerin yemekle direkt ilgili olan parçalarında polikarbonat kullanılmamıştır. Bunun yerine yüksek kalite, FDA tarafından onaylanmış, yemekle temas edebilen plastik kullanılmıştır. Bloom’un ahşap ürünlerinde herhangi toksik ahşap koruyucu madde, MDF, düşük voc cila bulunmamakla birlikte, formaldehit içermeyen yapıştırıcılar kullanılmış ve malzemeler sertifikalı kayın ve huş ağacı ormanlarından elde edilmiştir."

Öylesine alıverdiğimiz yemek sandalyeleri ile aslında bebeklerimizi zehirliyor olabiliriz, ben elimden gelen dikkati gösteriyorum Aliş için.

Ahanda aldığım yemek sandalyesi de aşağıdadır..



Babamın hastasıyım isimli çalışmamdan..

Hiç yorum yok: