Salı, Mart 30, 2010

Bugaboo

Alişin hemen herşeyi hazır...cumartesi arabası da geldi...pek beğendik..şahane..Bugaboo marka..bu markayı tercih etmemizdeki sebeplerden biri (RED) üyesi olması..yani yaptığınız alışverişin belirli bir yüzdesinin Afrika'da HIV ile savaşan bebeklere gidiyor olması..ayrıca araba son derece keyifli..eğlenceli..tasarım harikası...çift tekerleğe dönüşebiliyor..adanın çetin bayırlarında..renkleri ile dilediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz...biz şimdilik lacivert...kum rengi ve kırmızı kombinasyonu yaptık...ve fakat Aliş sıkıldığında veya biz...istediğimiz renk kumaş ile şenlendirebiliyoruz arabayı....biz bayıldık...Bu alışverişte benim tüm kaprislerime katlanan..istediğim her türlü değişikliği yapan Sevgili Ozan'a ve ekibine sonsuz teşekkür ederim...ve derim ki daha başlarını çok ağrıtacağım...gecenlerde bir kuzu aldım bir arkadaşıma hediye için...aa anne kalp atışı sesi...okyanus..duş..şu bu..bir baktım ki onu da Ozanlar getiriyor...titreşen sallanan herşeyi kaldırdım..yatağında kuzu asılı şimdilik Alişin..olabildiğince sakin olsun..Kuzu yetmediği yerde sallanan zıplayan ve dönenler cıksın ortaya diye...


Süpersonic arabamız...birde lacivert kırmızı kombinasyonu istedim arsızca...sıkıldıkca sadece değiştirmek için...arabanın anne için kahve fincanı tutacağı bile var..üründe bayıldığımız detaylardan sadece biri..

PS-Masterlarda iki aydır yapılan hileli oylamalar sebebiyle ve bunun önüne bir türlü geçilememesi sebebiyle..benim de bu kategori içinde bulunmamdan duyduğum rahatsızlıktan ötürü defalarca adımın anketlerden cıkarılmasını rica etmiştim..kırmamışlar..anketi total iptal etmişler..neymiş memeleketimde internette güvenlik diye bir şey sağlanamıyormuş...keyifle cıktığınız bir yolculuk zehir olabiliyormuş...destek olan herkese buradan sonsuz teşekkür ederim.

23 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

Bugaboo,
Doğurursam alacağım ben de..Ozan tembihlendi..Bloombaby bar taburesi tadında mama sandalyesi.zırt pırt.
Ozan gerçekten süper şeyler getiriyor.Bütün ürünler bilmem ne ödüllü.
Güle güle kullan cicim.
Zaten maymunlu battaniyeyide aldın.Tamam artık.
Şimdi yeni konbinasyonlar için kafa patlatalım.Katalog ile yanına geliyorum bir ara..
Öpücükler

Ersin dedi ki...

Canım sevgili Araba şahane güle güle kullanalım aliş te keyif alsın...
Oylama çok iyi olmuş sen bunu çok daha önce defalarca talep etmiştin.
canımsın..

Tanya's dedi ki...

Şeboooo,

Arabayı gelde kullan...fırı fırı bide..ve evet dediğin g ibi herşey ödüllü..tasarım harikası...

Maymun battaniye süper..aa birde onun kırmızısını mı lasam ne hehehe.

Yarın gelde chinese yiyelim..ben bi kerelik bozayım diyeti heheh.

Öpücük.

Tanya's dedi ki...

Sevgili,

Araba tam senlik..asalet oldu..ben de kendim için kırmızısını da istedim hehe.

Oylamaya bende cok sevindim zira adımın hileli oylara karışmasından son derece rahatsızdım..en iyi de sen biliyorsun.

Çoook.

uygarimizlahayat dedi ki...

Şimdi e-bebek com'u inceliyordum, tam da bu araba gözüme takılmıştı, senin sayfanı açtım bunu görünce süpersonik bir rastlantı oldu :))) Seçiminiz her zaman ki gibi harika, güzel günlerde, huzurla kullanmanız dileğiyle öperimmmm...

Taylan Sezginer dedi ki...

tanyakuşum...anket!!!!hahahahaha!!!!

Tanya's dedi ki...

Uygarımızla Hayat,

Seçimimizden bizde inanılmaz mutluyuz..maksat Alişin de bir faydası olsun..ama rahatta etsin değil mi ama..

Tanya's dedi ki...

Taylan yahu,


Muhahaha hatta...

keyf_i sibel dedi ki...

süper annenin seçimide süper olmalı canım...gelsinde aliş güle güle, sağlıkla, mutlulukla çıkarsın kuzuyla, arabanın keyfini...süpersiniz yine...çok öptük...

Verda dedi ki...

Bizde de bugaboo var. Taaaa Amerikalardan taşıdımdı - bütün aksesuarlarıya... Şahane hakkaten ama ben yine de söylemeden edemeyeceğim.. Merdiven çıkarken uçak yolculuğu yaparken çok pratik değil. Bak ben yaşayan birisi olarak tavsiyede bulunuyorum... Bir tane de Maclaren şar olacak. Ben bu hafta karar verdim alıyoruz...Biz güneyde kullanacağız Maclareni... Ama çok daha rahat bir araba... Bir defa tık tık toplanıor ve tek elle bebeğii tutarken diğer elinle arabanı taşıyorsun. Bugabooda böyle bir şansın yok. Ben - ki her şeyi taşırım - bugabooyu merdivenlerden zor taşıyorum - hatta artık garaja bırakmaya başladım ... hele uçak yolculuklarında hiç kullanışlı olmayacak... İnan bende herşeyi var, traansport bag de dahl buna... Yine de ağır... Maclaren le rahat edeceğim. Ama bak 1 yaşına kadar bugaboo yu kullandım. İlk 4 ay bassineti ile sonra da frog modeli ile. (extradan frog almıyorsun cameleon alınca bir de koltuk tarzı aparatı çıkıyor içinden - ileriki aylarda frog modeline dönüşüyor) basinetinide kaldırıyoruz... Bugaboo çok tarz bir araba.. Ben ilk silvercross diye tutturmuştum - ne de olsa hepimiz silvercrosslarda büyümüşüz - ama NY'da baktım her anne bugaboo kullanıyor.. Annelerle konuştum sohbet ettim, mağazalarda soruşturdum etc etc... hepsi bugaboo şahane dedi ve bugaboo aldım. Bayıla bayıla kullandım .... Taaa şimdiye kadar.. Şimdi işin daha da pratiğine gidiyorum.. O yüzden Maclaren tercih ettim. En hafifi... Ah lekşke ablamı dnleseydimde Amerikadan onu da alsaydım... Ne de olsa neredeyse 2 misli fiyatlar burada.. Neyse... Uzun lafın kısası; seçim süper... Ama bak ben diyorum ileride sen de Maclaren ya da baston araba tercih edeceksin.. Sen de bendensin çünkü... Ama o zaman gelinceye kadar Bugaboooooooooooo!!!!!

Pinar dedi ki...

Tanya,

Sana cok rahat, eglenceli bir dogum diliyorum. Alis'i de simdiden opuyorum. Umarim saglikli, mutlu, anneli ve babali bir bebek olarak buyur. Bir gun tanismak dilegiyle. Cok cok sevgiler.

Pinar dedi ki...

Tanya,

Sana cok rahat, eglenceli bir dogum diliyorum. Alis'i de simdiden opuyorum. Umarim saglikli, mutlu, anneli ve babali bir bebek olarak buyur. Bir gun tanismak dilegiyle. Cok cok sevgiler.

Tanya's dedi ki...

Keyfi Sİbel,

Tabi yahu..aslında herşeyinözünde gelmesi var..bizim vazifemizde onu olabildiğince rahat ettirmek..cok sevmek ve cok öğretmek...

Bebek ve Nİkah Şekercİnİz dedi ki...

bilmiyordum bu markayı zıplıyorum hemen siteye..
bizim çocuk portakalda vitamin ama:)

sinem (adacim) dedi ki...

Hadi bakalım arabada hazır.Keyfe göre renk iyiymiş. Ada'dan sonra bir pusette en önemli özelliğin hafif, kolay sürümlü ve tatillerde anne baba sohbete devam ederken çocuğun içinde uyuyabileceği konforda olması gerektiğini test edip onayladım. Ama tüm bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıranı bulamadım. Umarım bu öyledir. Şayet öyleyse üçüncü de ben de bundan alıyorum;))
Oylama yüzünden rakibemize karşı bir antipatim belirmeye başlamıştı:)) Hayırlısı olmuş.

Tanya's dedi ki...

Verdacım,

Bize ada için özellikle çift tekerlekli kullanım cok uygun. Maclarenlere göre biraz ağırca ama ilk aylar..izellikle bir yıl için cok uygun..Seyahatler için zaten mobywrap kullanırız..aracı direkt kargoya veririz hehehe.

Ama o renkler..kombinasyonlar cok çaça.

Cameleon aldık bizde..Basinet gidince frog cıkıcak ortaya..en güzeli de sadece kumaşların kalkması..

Yaş bire gelince maclareeeeen demek ki...takipcinim zaten hehe.

Öpüyorum.

Tanya's dedi ki...

Pınar,

Çok teşekkür ederim..umarım sağlıklı da bir doğum olur.

Öpüyorum.

Tanya's dedi ki...

Pınar,

Portakal..mortakal..lazım bak bunlar hehe..bugaboo şahane..tavsiye ederim..

Tanya's dedi ki...

Sinemcim,

Evet evet..uyuyabiliyor içinde ben sepet mepet almadım..adada yatak olarak kullanırım bunu da.

Sen üçüncüye pek niyetlisin..olmazsa sana da alırız hehehe.

Oylamaya bende gıcıklanıyordum..pek iyi oldu..

Öpücük...

Noni dedi ki...

Tanyammmm nerelerdesinnn? Merak ettim seni!!!

Tanya's dedi ki...

Nonicim,

iyiyim iyi..işleri güçleri toparlamaca..biraz koşuşturmaca..yoğunluktan blogları da okuyamıyorum.

Öpücük

Berceste dedi ki...

Kullanimindan da cok memnun kalacagina eminim. Ben kullandim ve memnun kaldim :) Yalniz, araba ile biryerlere gittiginde puseti hemen hemen hic kullanmana gerek kalmiyor. Maxi cosi car seat ile uyumlu oldugu icin onun adaptorleri ile cit diye oturtuyorsun ve diger parcaya hiiiiic gerek duymuyorsun ve cok daha stabil oldugu icin de tercih ediyorsun. For your information!

Tanya's dedi ki...

Berceste,

Bilgi için bin teşekkür..Bugabooları getiren arkadaşımız..şimdi yeni bir car seat getiriyor..o da uyumlu bugabooya..onu bekliyorum nasılsa acil değil diye...

Ama daha ilgilenecğim ve umuyorum ki memnun kalırım..