Pazartesi, Haziran 25, 2007

Ohhh Pek Güzeldi!

Gittik...geldik kazdağlarına..benim ruh yine orada kaldı..şahane yogalar yaptık..inanılmaz nefis yemekler yedik..öyle böyle değil yemekler..çilek soslu yapraklar..kabak tatlıları..firik pilavları...kurutulmuş domatesli haşhaşlı ekmekler..asma yaprağında sardalyalar..sadece yemedik...yükseledikte..evrenle bir olduk..evrenle bütün...birbirinden başka 17 insan...huzurla..keyifle..hiç sıkıntısız...kazdağlarının tepesinde pranayama..canım zeytinbağında yogalar yaptık...doğal göllerlerde yüzdük..şelalerden düştük...kayalarda yattık..meditasyonlar yaptık..denizlere girdik......doğada yürüyüşler yaptık...baharat ve bitkilerle ilgili ben kendi adıma inanılmaz bilgiyle donandım..reyhan ve limon nanesi fidanlarına kavuştum...sonsuz keyifler aldık..cok sevgili tuncel kurtiz'den inanılmaz güzel hikayeler dinledik...sevgiyle sarılıp sarmalanıp geldik işimizin başına..bir dahaki seyahat ne zaman ve nereye olacak diye tatlı bir telaşla...

Cok sevgili yoga hocam Ersin Hoca'ya ve canım Mihri Hoca'ma bizleri olduğumuz ataletin içinden çekip çıkardıkları...yol gösterdikleri için gönülden teşekkür ederim...hayatımı değiştirdikleri için de elbette..


12 yorum:

Sybella dedi ki...

Nereye Şekerim?

Tanya's dedi ki...

Ahaha..canım sybellam..gidicez yine bir yerlere..huzurla..sevgiyle..bayıldın dimi?

Verda dedi ki...

bayıldım. tek kelimeyle bayıldım. Ne diyeyim...İyi ki gitmişsiniz...ve tabii ne iyi ki döndünüz...Fotoğraflarınız bile huzur verdi...Buluşalım da tez zamanda anlatın detayları :))) özellikle yemek kısmını dinlemek istiyorum...

Tanya's dedi ki...

Verdacım..özledim valla..buluşalımtez zamanda..ayrıca konuşacak çok şey var

Ersin dedi ki...

ben teşekkür ederim hayatı değiştirdiğin ve keyifle canla başla yaşanılır kıldığın için
can sevgili

Tanya's dedi ki...

Can sevgili..çok güzel oldu haftasonu...çoook..yine yapalım

Ersin dedi ki...

süperdi yahu, yenilerini yaparız en kısa zamanda inşallah

Sebnem'den dedi ki...

BEN DE GELMEK İSTİYORUM....NE OLUR..YAZDIKLARINI OKUYUNCA FOTOLARI GÖRÜNCE YANLIŞ YERDE OLDUĞUMU ANLADIM..BU GÜN BURDA OLMAMALIYDIM..IYHHHH..SICAK.

Tanya's dedi ki...

Şebocum..bir kere de bizim ekip olarak yaparız böyle bir huzura yolculuk..biliyorsun hocan senin başlaman gerektiğini düşünüyor hehe.

Adsız dedi ki...

Tanrıım ne güzell bir yer burası böyle, orada olasım geldii...

Tanya's dedi ki...

D-Chic...evet çok keyifli..sizde gidin..huzuru bulun gelin hehe:)

Adsız dedi ki...

Ayrıca domateslerin güzelliğine bakın kıpkırmızı yummy...:=))