Salı, Mayıs 22, 2007

Periler konusu

Blogumun tepesinde bir hamilelik sayacı koydum..izin alarak tabi..benim artık cocuk istediğimi bilen ama benide sık gören bir kısım deli dolu ooh..hamişsin süper..şahane diye aradı..o yüzden belirtme ihtiyacı duyuyorum..hamile değilim evet bebek istiyorum..doğru adam cıktı hayatta karşıma...çok yakında yapacağım bende..deliler klübüne hoşgeleceğim.

Ancak bu perilerin hikayesi başkadır...Aşağıdaki ekiple Kapadokyaya gittik ekim ayında..

Biz yogalar yapalım..temiz havadan faydalanalım diye uğraşırken canım arkadaşlarım hiç uyanamadı..hep gec kaldı...yoruldu ve periler geldi hayatımıza....hemde iki tane..biz daha vay hamiş oldu derken amanın iki taneler diye sevindik..hopladık zıpladık...şimdi bu canım periler (kapadokya'da oldular diye kod isimleri peri) 25 gün sonra aramıza gelicekler...anneleri benim dünyadaki en eski arkadaşlarımdan biri..babalarıda sonradan canım oldu..ben bu hamişimin göbek resimlerini düzenli olarak çektim tabi..kedi şeyiyle oynar gibi..canım Ays'a bana katlandığı için teşekkürü borç bilirim...resimlerden biri aşağıda...
Perilerin dünyaya geleceği gün güymek üzere daha önceki resimlerde gördüğünüz kanatları aldım...AYs'da bana taç aldı..ölece kostümümü giyip gideceğim hoşgeldin demeye...çok heyecanlıyım..gelmelerine katkımız olduğu için ayrıca bir mutluyum..hoşgelsin periler...az kaldı..
PS- Şebocum darısı başımıza

15 yorum:

Sybella dedi ki...

Evet o delilerden biri ben..Nasıl yani kardeşim hamiş ve bloglardan mı tebliğ edecekti diye düşünüp aradım...Ama perileri merakla bekliyorum ben de...Umarım sana da bir an önce gelir...Bu arada karşılama töreni planınızı da çok beğendim...

Tanya's dedi ki...

Hay evet ya ben hamiş sen blogdan öğren:)

Evet kanatları falan takıp gidicem..ays diyoki almazlar seni hastaneye öyle..yerim hastaneyi dedim:))) gidicem

Verda dedi ki...

Bişi kalmamış perilerin gelmesine...Darısı Şebo'nun ve tanya'nı başına diyor, hepinizi selamlıyorum...

Tanya, kostümüne ek olarak bir de değnek al... Ve bu değnek ööle sihirli olsun ki, hepimize sihir yapsın - peri sihiri :))))))

Tanya's dedi ki...

Aaa Verda..evet ya sihirli değnek..hepimize yapatım sihir..

Darısı başımıza..en önce kendime sihir.

Ersin dedi ki...

hahhaaaa olum ne komiksiniz bayıldım gülmekten,
hadi sevgili sıra sende , sen de katıl şebo

Taylan Sezginer dedi ki...

ben de istiyorum, "bu ne cüret!" dense de...

ece arar dedi ki...

eh iyi madem, bu ara benim kitaplar da yeniden basılıyor, ilk buradan müjdeyi vereyim, toplu halde okursunuz, haha:))))

Aslı Cin dedi ki...

Ha ha haaaaa. Sayfayı açar açmaz Şebnem'e dönüp üç kez arka arkaya bu ne??? dedim. O da inatla oku bak dedi. Şok olmuştum.

E şok et bizi o zaman.

Sebnem'den dedi ki...

hahaha..o günü unutmayacağım ben..bir panikle seni aradım ya...bu arada bono kalp krizi geçirmiş..geçmiş olsun.
peri kostümünle seni hastaneye almayacak kişinin alnını karışlarız hep beraber..süpper fikir..sen doğum yap bizde sana gelelim..ben elf kostümü giyeceğim ama:))

Tanya's dedi ki...

Sevgili..calışmak lazım:))

Barton

Boşver sen onu..cüret et..haha.

Ece oleeeey..bende var kitaplar ama yeni baskıdan da alır topluca okuruz.

Aslı..şok edicez Sebo'yla beraber..hehe

Sebo..yaw..spazmmış..bütün gece uyumadım ağladım..şimdi iyi..gelen veterineri ısırmak isteyince hehe kuyruğu dikti dedik..elf yakışır sana ha:)))

Verda dedi ki...

Tanyacım, Bono nasıl oldu?

Şebnemin yorumundan öğrendim...Seninle tanışmak için taciz edeyim Şebo'yu dedim... Hem onun hem senin blogundan mesaj atayım demiştim ki; Bono ile ilgili durumu öğrendim.
Yardımcı olabileceğim bir durum var mı? Seve seve yaparım...Vito'dan sebep çok bilgim vardır bu konularla ilgili... Sen söyle ben yapayım...

Tanya's dedi ki...

Verdacım..teşekkür ederim..ya Bonoda miyalji varmış..mevsimsel..kasların tamamı katılaşıp kalıyor ve titreşiyo..önce kalp krizi sanıldısonra bu cıktı..öğlen tekrar vet geldi eve..şimdi evde yanlız zavallıcığım..bir an önce gitmeye calışıyorum..yarına kadar gözlemlicem..kaslarda sıkıntı var mı yok mu diye..tüm gece perişan olduk tabi..

Şeboyu bende taciz ettim.

Verda dedi ki...

Çok zordur çok.. Acil şifalar diliyorum.. Çok iyi anlıyorum seni...Çok kıymetlidirler bilirim...Tanıştığımızda anlatırım...En kısa zamanda hem de...Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa, her zaman buradayım...

Tanya's dedi ki...

Verdacım saolasın:)

Ersin dedi ki...

Dare : ingilizce cür'et demek değil mi arkadaşlar
barton, ingilterede SAS komandolarının eğitim alanında kocaman bir duvar yazısı var:
"WHO DARES WINS"