Perşembe, Nisan 19, 2007

Ruhsal Şifa Yolculuğu


Sevgili ve her biri birbirinden deli dolu canım arkadaşlarım,
'
Ulu önder, çok sevgili Atamızın biz cocuklara armağan ettiği şu güzel 23 nisan "Ulusal Egemenlik" ve Cocuk Bayramı" gününü haftasonu birleştirerekve tatili 3 gün öncesinden başlatarak, sizleri şu kalabalığın, karmaşanın, ne olacağını bilememezliğin, herşeye rağmen çoraptı, ayakkaptı, paris moda fuarıydi, akşam gazetesiydi, hürriyet almasak mıydıları arasında bırakarak ve çok üzülerek yanda resmini görmekte olduğunuz memleketimizin nadide köşelerinden birine bir ruhsal şifa yolculuğuna cıkıyoruz.
'
Keşke hepiniz gelebilseniz aslında..yogalar, meditasyonlar, elbette denize girmeler ve tabi ki güneşlenmeler, yüzlerde güzel tebessümler, ağız suyu akıtıcı yemekler, hoş sohbetler, uzun yürüyüşler, belki küçük arınmalar yaratır ruhlarımızda...herşeyden çok ruhlarımızın var ihtiyacı bir olmaya..bütün olmaya..hiç düşündünüz mü?! Hadi bakalım.
'
PS- İlgilenen arkadaşlarım, yanımda sadece 2 çift lastik pabuç götüreceğimi beyan ederim, ne kadar yalın bir yolculuk olacağını anlayın diye..haaa bir de bir çift flip-flop alırım tabi.
'
PS 2- İlgilenen diğer arkadaşlarım, hala geç kalmadınız. 20 Nisan gecesi saat 20.30 kadıköy iskelesinden başlayacak yolculuk, sevgilisi giden, alışveriş delisi, kocasına aşık, bu şehirde kalmak istemeyen, veya bir umut çilek tarlasına düşen, olmadı clark kent.. gelseniz ne güzel olur.
'
PS 3- ÇOCUK BAYRAMI"MIZ" KUTLU MUTLU OLSUN!
'
PS 4- Salı günü sesim soluğum cıkmıyorsa bırakın beni memleketimin o güzel köşesinde..ilişmeyin..dönmeyebilirim.

13 yorum:

Sybella dedi ki...

Çilek tarlasından düşe kalka da olsa çıktık..Ve reel çalışma hayatımıza döndük..Ve maalesef bizim patron bizi hem cmtsi hem pztsi çalıştırıyor...İyice arın,dinlenieğlen,sev,sevil öyle dön...Merak etmeyeceğiz..Sadece gidince haber ver...

Tanya's dedi ki...

Ahhahaa..veremem belki de..aramam belki de..dönemem belki de..kalırım belki de:)))

Sebnem'den dedi ki...

TANYA..BENİM İÇİN DE ARIN DİYECEĞİM AMA ÇOK ZOR BİR ŞEY OLUR:((BENİM PATRON SÖZDE SOSYAL HAKLAR,IVIR ZIVIR KIVIR DER DURUR..İŞ İZİNE GELİNCE TIK YOK YANİ..HATTA BİZ 29 EKİM'DE VE 30AĞUSTOS'TA BİLE ÇALIŞIYORUZ..BENİMDE O KADAR ÇOK İHTİYACIM VAR Kİ UFAK BİR KAÇAMAĞA..SEVGİLİYLE İYİ DİNLEN,MUTLU OL,DÖNMEZSEN DE DÖNME..YETER Kİ MUTLU VE HUZURLU OL..AMA BİZİ ARA.TAMAM MI?İYİ ARINMALAR SİZE..AYRICA 2 LASTİK AYAKKABI 1FLIPFLOP GÖTÜRECEĞİM LAFINA DA İNANMADIM TAMAM MI:)

Tanya's dedi ki...

şebocum ya benim patron da eskiden 23 nisan, 30 ağustos 28 ekim hiç affetmezdi..şimdi yumuşadı..güzelleşti.Darısı başına..ya da loto/popoya devam:))

Dinlenicem...mutlu ..sevgiliyle..oohh diye..

valizin fotosunu cekerim delil olarak:)

Ersin dedi ki...

aaaa
iki lastik ayakkabı mı evet tamam anladım gerçekten tatile ihtiyaç hasıl olmuş.
keyiflerle gidip keyiflerle dönelim, arınalım dolalım sevgiler içinde olalım

Tanya's dedi ki...

2 lastik ayakkabı 1 de flipflop..eee hadi cok ısrar ettiniz sayın sevgili 2..bir tane de senin valize..kaçak flipflop:))

Taylan Sezginer dedi ki...

tanyacım, ikinciye yazıyorum ama valla senin yaptığını çorumlu yapmaz...

Tanya's dedi ki...

Hadi Barton Fink..sizde gelin..bir ve bütün olmaya:)))

Dila dedi ki...

İyi tatiller ... Benim için de bol bol dinlen ... Mutlu bit tatil geçir bize güzel fotolar ve hikayeler getir :))

Tanya's dedi ki...

Dilacım,

Huzurlu olacağı kesin..bol miktarda fotoda neredeyse kesin:))

Hadi gelin:))

ece arar dedi ki...

oh şahane... ne diyeyim. anlat dönüşte.

Tanya's dedi ki...

ececim..anlatmam mı..resimlemem mi))

sende dinlenirsin..belki elvin'le şenlik yaparsınız..

Sybella dedi ki...

Hadi ama..artık snlst hikayelerini:))