Cuma, Ocak 30, 2015

Bir ata sporu olarak buz pateni!

Kanada'ya geldiğimizden beri bir buz pateni yapasımız var, ama hava şartları, popo üşümesi, amaaan kar var derken hiç tam olarak vakıf olamadık. Buz patenine dair en büyük olayımız gecen yıl aldığımız free passtı, onu da hiç kullanmadık yukarıda saydığım sebeplerden.

Geçen haftalardan birinde eve dönerken sahilde, göle açılan bir derenin üzerinde buz pateni yapan insanları görene dek bu durum geçerliydi. O güzel ve güneşli günde kayan insanları görünce derhal ailecek patenlerimizi edinip, derhal derenin üzerine döküldük, ama ne dökülmek, tutabilene aşkolsun.

Öğretmenimiz on numara, nasıl bilmiyorum ama Alara buz pateni yapmayı biliyormuş, bize iki dakkada püf noktalarını anlattı, Leo'yu elinden tuttuğu gibi kapıp götürdü, bizimki düşe kalka bir heves debelendi durdu. Bana gelince, kendimce bir köşe bulup denemelere başladım, düşmemek için yakınımda yöremde tutunabileceğim bir yerler buldum, çalıştım durdum, maksat çocuklarla kaymak tabi, sanırım 2 saatin sonunda artık azıcık becermiştim ve kaymaya başladım.

Aman ne kaymak az daha kaysam Katherina Witt olacağımdan tırsındığımdan, ve kollarımın ağrısında, tamam yeter dedim. Kollarımın neden ağrıdığına dair en ufak bir fikrim yok bu arada ahahayt!

 
Sevgilimin "Buz üzerinde itişme bölüm 1 isimli" çalışmasından

Eylemlerim devam edecek!

9 yorum:

oytunla hayat dedi ki...

ahahahaa :))
sen çok yaşa :) İtişme bölüm devamlarını bekliyoruz :))

Tanya's dedi ki...

Sebocum,

Tataaam pek yakında!

Kucaklarım!

Unknown dedi ki...

Kanadalılık sürekli mi? :)

nes dedi ki...

super gozukuyorsunuz yola devam

Tanya's dedi ki...

Dem Et,

Memleket durumlarından ötürü sürekli efem:/

Tanya's dedi ki...

Nes,

Devamlılığım var:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Sevgili Tanya; rahatsız edeceğim ama sakıncası yoksa mail adresini alabilir miyim? bir konuyu danışmak istiyorum.Burada baktım göremedim malesef. :/

Tanya's dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tanya's dedi ki...

Aman yazamadim, tanya@medfin.com adresini kullanabiliriz:)