Pazartesi, Aralık 08, 2014

Time flies!

Aylar olmus, hicbirsey yazmamisim, oysa hayatimizda olan o kadar cok sey var ki!

Leo okula basladi, ben okula basladim, sevgili yoga derslerine basladi, hayat hizla akip gidiyor. Hayatimin su noktasinda, yepyeni bir ulkede scholarize olmadan is bulmanin, calismanin imkansiz oldugunu anladigimdan kendimi okula yazdirayim dedim. Karar verdigim alan ise hukuk oldu, uzun is hayati gecmisim, tecrubemi ve su anda yaptigim isleri dusunecek olursak seramik sanatlari okumayacagim cok acikti.

Ilk baslarda tereddutlerim oldu, ana dili ana dilim olmayan bir ulkede hukuk okumaya kalkismistim, ustelik kanadalilarla, ilk gunlerdeki gerginliklerim zaman gectikce kus olup gitti. Her ay akademik mukemmeliyet odulu almaya basladim, okul adina Ontario capinda bir mahkememsi yarismaya katilmak uzere secildim, sinifimin birincisiyim, cunku Kanada'da okumak cocuk oyuncagi. Sifir organizasyon yetenekleri, zamanlarini ayarlayamamalari, cok yavas olmalari sebebiyle burada akademik basari yakalamamak mumkun degil a dostlar!

Colugu combalagi gonderecekseniz hic dusunmeyin. Bu arada Turkiye'de yasayip cocuklarini Kanada'ya okumaya gondermek isteyen ailelere servis verdigim bir sirket actim, ilk sene hedefim 3-4 cocuk getirmek ve onlarin hayatini kurtarmak, ve bunu keyifle yapiyorum.

Turkiye'deki sirketimi temsil etmeye devam ediyorum, isler tikirinda.

Aaa bu arada Leo cok buyudu, cuma gecesi okulda partiye gitti, bana, babasina ve kukiye (bizim kedi) yilbasi hediyeleri almis, ne zaman gecti, ne kadar hizli gecti, nasil bu kadar tatli bir insan geldi bizi secti, bu sorularin yanitini bilmiyorum, ama kendisine sahip oldugum icin cok mutluyum.

Karli bir Kanada gununden hello isimli calismamdan bir kare!
PS-Okulun bilgisayarindan yazdigim icin turkce karakterlerim tirt biraz, bilen arkadaslar imlaya dikkat ettigimi bilir, bu seferlik affola!

10 yorum:

oytunla hayat dedi ki...

Şahane haberler bunlar Tanya...
Tebrik ediyorum arkadaşım canı gönülden seni... Hele birde öğrencilere destek olmaya çalışman çok ince bir düşünce :)
İyi ki senin gibi güzel bir insanı tanımışım bu blog sayesinde...
Sevgiler hepinize... Leo'yu öpüyorum ♥

ece arar dedi ki...

süpersin canım. başarılarınla gurur duyuyorum

Tanya's dedi ki...

Sebnemcim,

Cok tesekkurler, burada yasayacaksak birseyler okumak/yapmak gerek.

Kocaman opuyorum

Tanya's dedi ki...

Ececim,

Bende seninle caniiim:)

Asortik Krep dedi ki...

Senin adına çok seviniyorum. Mutlu olmanıza ayrıca seviniyorum.Okul işi için facete bir şeyler yazsan bizde paylaşsak sanki iyi olur diye düşünüyorum.

Turkuaz Deniz dedi ki...

geldim, gordum, ozlemisim! opuyorum kocaman, gurur duydum seninle!

Adsız dedi ki...

Merhabalar, Kanada'ya okumaya göndermek isteyen ailelere servis verdiğiniz bir şirketiniz olduğunu yazmışsınız.Bu beni çok heyecanlandırdı.Benim de bir kızım var ve sizden bilgi almak isterim.. Teşekürler ve mutluluklar diler cevabınızı merakla beklerim. Mine Uslu

Tanya's dedi ki...

Krepcim,

Çok teşekkürler:)

Evet evet arada yazayım facebooktan, haklısın!

Öpücük

Tanya's dedi ki...

Neşecim,

I love blogging:)

Ya gururluk bir mevzu değil evde oturmak bizlere göre değil, bir işe yaramalı insan, birşeyler yapmalı bana göre.

Kucaklarım

Tanya's dedi ki...

Sevgili Mine,

Size mai attım:) Maili burada yayınlamadım, genelde tüm yorumları yanıtlarım ama özel bilgi içeriyor gibisinden şeyettim:)))

Inboxumuzu kontrol lütfen:)

Sevgiler,