Perşembe, Temmuz 29, 2010

Çakralarınız açılır..

"Çakralarınızı açılır",pek güleriz biz bu lafa sevgili hocam ile.Şimdi millet para kazanıcak diye pek popüler bu çakra açma işleri..oysaki çakra(eğer var olduğuna inanıyorsanız) kapanmaz ki açılsın, hele hele biri tarafından açılsın.Mümkün değil, olsa olsa gözünü para hırsı bürümüş bir çakra açıcı, bir ihtimal bu spirtüel işlerle boş beleş ilgilenen ve çakrasının kapalı olduğuna inanan birinin paramı nerelere harcasam düşüncesinin sonucu olabilir.

Yogada çakra çalışmaları vardır, çakra konsantrasyonları, imgelemeleri. "Kirlenmiş" olan çakra yolunu çalışarak ancak kendiniz temizleyebilir, daha doğrusu herkes temizliğini kendi çalışmaları ile yapar, dışarıdan bir enerji işe yaramaz.

Benim inandığım bildiğim budur, o yüzden siz siz olun her türlü işinizde, inançınızda, sporunuzda kendi işinizi kendiniz yapın, paranız çebinizde kalsın, enerjinizde elalem ile karışmasın.

Birde reiki meselesi var, herkes herkese hop bir enerji gönderiyor, kardeşim bakalım gönderdiğin almak istiyor mu? Ama ne önemi var, sen gönderiyosun ya..bu işler aslında bu kadar kolay değil, mutlaka bir onay gerekli, alanın onayı şarttır zira evrenin enerjisi herkeste olduğundan aslında bir başkasının enerjisine ihtiyaç yoktur, ha ama param çok, çakramı hüsamettin bey temizlesin derseniz bilemem, spirtüel tembel olmuşsunuz demekten de kendimi alamam hehehe.


Resmi şurdan aldım..müsade ile..Yogaturk

Çakralarınızı hissedebileceğiniz iki asana aşağıda..bakın bakalım hissedebiliyor musunuz?..konu mankeni kendim olduğumdan müsade almadım..