Pazartesi, Mayıs 06, 2013

Ne koliymiş yahu!

Ne çok olmuş, ne zaman geçmiş, yazacaklarım birikti sanıyorsanız yanılıyorsunuz, biriken sadece açılacak koliler, depoya cıkacak eşyalar.

Burdaki en büyük heyecanımız apartmanda yaşanan Junk Day'di mesela. O kadar renkli bir hayatımız var. Büyük atılacak eşyalarını herkes attı. Bizde bu vesileyle taaa Türkiyelerden getirdiğimiz Bono'nun yıllarca üzerine işemekten vazgeçmediği çiş kokulu koltuğumuzu attık mesela, neden hala geldiğini anlayamadığım.

Şimdi yard sale var, en büyük heyecanlı bekleyişim bu, getirmiş olduğum 647285 adet ayakkabı satayım diyorum, en azından bir kısmını. Evde dönecek yer kalmadı.

Şaka bir tarafa, yerleşiyoruz evimize, insanın hayatını taşıması değil de kolileri açması, tek tek bakıp "aman allahım bu ne?", " bunu neden almışım?" nidaları arasında yerleşmesi zormuş. Tam bitti derken bir koli daha çıkması en gıcık olduğum mevzu bu aralar. Hele de o kolinin içinden dünyanın en saçma şeyleri çıkarsa değmeyin bana.

Evden kolilerin arasında çektiğim ve sevdiğim bir kaç kare..





6 yorum:

OĞUZ ÇAKIR dedi ki...

ne güzel bahçeli bahçeli:)
Adadaki eviniz de çok eğlenceli görünüyordu. Tam olarak yerleştikten sonra eminim burası da çok eğlenceli olucak:) Renkli, aynı senin gibi:)
Sevgiler

tubik dedi ki...

Taşınmak çok sinir. Biz Asya'dan Avrupa'ya nasıl taşınacağımızı bilemezken, üstelik evimizin az miktarda koliye sığacağını bilerek nasıl yapacağımızı düşünüyoruz. Siz kıtalar değiştirdiniz, hiç kolay değildir.

Ama sonu çok güzel olacak diye hissediyorum. Çok mutlu olacaksınız ve Aliş o minik bahçede en güzel zamanlarını geçirecek. O yüzden bu kolilere tatlı sinir bozuklukları olarak bakmayı denemek belki iyi gelebilir. Ya da gelmeyebilir de. Bilemedim :)

Neyse. Bir an önce biter inşallah yerleşme eziyeti :)

figoltx dedi ki...

Ay Tanya'cığım seni öyle iyi anlıyorum ki.....50 m küpü nasıl yerleştireceğimi bilememiştim. Kolay gelsin, su gibi aksın yerleşin inşallah...

Tanya's dedi ki...

Oğuz,

Tüm evlerin birleştiği düşünülürse pek eğlenceli olacak, hele bir bitsin de:)))

Tanya's dedi ki...

Tubikcim,

Aaaa nereye taşınıyorsunuz yahu? oturun oturduğunuz yerde:) Koli işi zor ama bir o kadar da keyifli, misal şu an masa örtüleri kayıp aynı masa örtüsü ile (barın üzerindeki) birinci ay şenliklerine az kaldı..içimize fenalık geldi.

Sonu her şekilde keyifli olacak:))

Öperim.

Tanya's dedi ki...

Figencim,

Ah sen piyano falan da taşımıştın:)) Biz bıraktık piyanoyu falan..bizimkisi ıvır ve kıvır ama hala acıyorum desem:)))