Perşembe, Temmuz 31, 2008

Çeşitli..ordan burdan

Dün gece caddede yürüyüş yaptık sevgili ile..Erenköy otobüs durağındaki fotolarımız..biz bayıldık..Zeyacım..senden ricam durak sökülürken sen görürsün kesin..tepedeki buzları eve rica ediyoruz..






Türk insanının keskin zekasından bir örnek..Başbakanımıza yalakalığın ingilizcesi olsa gerek...
Sevgili Sybella ve Doktorumun gittikleri tatilden bendenize getirdikleri hediye..çok güzel yemek yaparım...


Biraz hüzünlü biraz sevinçli bir ben..aslında çokça da şaşkın..



Birazda canım sevgili..



Salı, Temmuz 29, 2008

İçinizi katıltmaya son...

Acı Haber postu ile herkesin içini daha fazla katıltmayayım diye yazılmış bir posttur bu..

Benim sıkıntı durumlarımdan dolayı canım sevgili her an bir program içinde..bu etkinlikler cercevesinde pazar akşamı Ayhan Sicimoğlu'nun canlı performansını izlemeye Reina'ya gittik..Canlı performans sergileyen sadece Ayhan Sicimoğlu değildi..Onlarca çift Reinanın ortasında kan ter içinde kalmış dans ediyorlar..ama ne dans..kadınlar uzun..upuzun saçları ile erkeklerin yüzlerini kamçılarken..kalcaları ayrı sallanıyor...göğüsler ayrı...haliyle gözlerim yuvalarından fırladı benim.. Bu dans dersi almak moda olduğundan beri bu işe de gıcığım..kalas modeli canım Türk erkekleri kapı gıcırtısına kalça sallayabilen Türk kadınları ile çift olunca ne oluyor?..Bir kalas ve deniz anası çift olarak debeleniyor...Güldüm tabi aslında..çokta eğlendim...arada sıkıldım...geceyi yemekle noktalayınca keyfim daha yerine geldi...Sevgiliyi kandırdım bu pazar yine gideceğiz...ben bu sefer daha dikkatli seyredeceğim olanı biteni...feyz alırım belki de kimbilir..

Gece dönüşte Atinadan bir dost neler oldu memlekette diye aradı..o anda ntv radyoyu actık..aman allahım memlekette bombalar patlamış..doğmamış bebeler ...gençecik insanlar ölmüştü...yine koca bir hiç için...Yolları ışık olsun..ve artık bir ders alalım...konu ile ilgili ayrıntılı yazılar sevgilinin sayfasında...

Perşembe, Temmuz 24, 2008

Acı Haber...

Mercimek kafa doğal seleksiyon sonucu şimdilik aramıza katılmamaya karar verdi..Sevgili ve ben üzgünüz doğal olarak ama umutluyuz..

Biraz da suskun aslında...

Pazartesi, Temmuz 21, 2008

İsviçre..Kero ve Boğaz Maratonu

Bir günlük yapayanlız İsviçre seyahatinden bir iki resim... yaşanacak yer..
Lugano'daki beni hayrete düşüren çeşitli Mlerdeki Mİgroslar..


Farkettim ki Kero benim en iyi arkadaşım olmuş..önce elime doğdu..sonra üstüme işedi..sonra neden nasıl sorularıyla kafamızı bi dünya etti..sonra serpildi büyüdü..genç ve çok güzel bir adam oldu..benim de en iyi arkadaşım..itişe kakışa..sarıla öpüşe yaşıyoruz deli oğlanla..şimdi ofiste stajyer..2 haftayı doldurdu...


Canım Kero ile Cumartesi sabahı keyfi yaptık..hafta arasından Zeyacımın aklıma soktuğu süperinden limonata eşliğinde..


Kero ve benim ayak şenliğim..

Pazar sabahı Bursadan gelen ve bizde misafir olan çok sevgili Serhan ve eşi Dilek ile benim hazırlanıp.. göbeğimdeki mercümek kafa yüzünden giremediği boğaz maratonuna gittik...sevgili de başvurmuştu maratona..ancak sevgili doktorumuz forma ufak bir arıza koyduğundan milli olimpiyat komitesinden sevgiliyi aramışlar ehem öhöm..girmeseniz maratonun sağlığı açısından daha iyi olur demişler..sevgili oradaki kalabalığı görünce çok içerledi..içerlek fotoğraflardan birkaç..


Neyseki durumu toparladık sonunda ve canım sevgili her zaman gülen gözlerine kavuştu..


Boğazı kulaclarıyla gecen dostlar...seneye kesin bizde ordayız..asyadan avrupaya kulaclarımızla geçeceğiz..ee sevgili teyze adayları..sizde bir zahmet bakarsınız artık bizimkine hehehe..


Salı, Temmuz 15, 2008

Kısacık Ayrılık..

Sevgiliden kısacık bir süreliğine ayrılıyorum..kalbim onda kalarak...pek konuşmuyoruz ama sanırım bu benim ilk yanlız seyahatim olacak..hiç ayrı kalmamıştık sevgili ile..eş kontenjanı..talebe kontenjanı bir şekilde birbirimizi hiç yanlız bırakmadık..ama ben bu sefer yanlız gidiyorum...Lugano'ya..
Sevgili gelseydin ya sende eş kontenjanından..keyif ederdik belki kacamak...


Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Halki'deydik..

Haftasonu cocukları da alıp Halki Palas'a gittik...orada evlendiğimizden ve de çok eğlendiğimizden halki bize ev gibi..bu sefer kadro çok kalabalık değildi ama keyif almamız için yeterliydi..Haa tabi bu arada kadroda fasulyeden biri daha vardı..göbeemde...O havuz başında güneşlenirken insan yüz kere çişe mi gider be kardeşim dedim kendi kendime...Sevgili Ece'nin kitabını okurken de yanlız olmadığımı anladım ve her sayfasında biraz daha oh be dedim..bak Ece'ye de olmuş aynı şeyler diye sevgiliyi vırladım...Ece..en çok güldüğüm kısım ise ayaklarının şişliğini doktora gösterdiğinde doktorun onlar şişlikten değil şişkoluktan demesiydi...yine ve yeniden çok keyif aldım kitaptan...daha kaç kere okurum kimbilir..bu arada yeni kitabı da heyecanla bekliyorum.

Aşağıda yine birkaç resim keyfili anlardan..

Zeya bahsetmişti bir postunda..vapurlarda açık alanlarda sigara içilmediğinden..vapurun kıç tarafındaki levha..bayıldım ben bu işe hehe..



Sevgili ve ben..

Yedi deliler

Adonis Kerem...


Kero ve Ben..


Martılar..

Ah en kötü günümüz böyle olsun diye ayrıldık Pazar günü Halkiden..haftaya görüşmek üzere sözleşerek..

Perşembe, Temmuz 10, 2008

Ordan burdan..hayat ne güzel..

Haftasonu Bursa'daydık ya..bir kaç enteresan kare var paylaşmak istediğim..bazıları anı destekli kareler..
İzzet kaptan, gençliğimizden kalma..görünce gülmekten patladık..İzzet kaptan her yazlıktan bir sürü insan toplar ve Armutluya kadar gider tüm körfezi dolaşırdı..hala yapıyor bu işi..ve enteresandır herkesi tanır..tezahuratlar eşliğinde...Tanya Tanya el salla el salla..diyebilirdi..nerden tanıdığını kimse bilmezdi...Tirilye'de balık yerden denk geldik..bir kareye sığdırdı Sevgili İzzet Kaptanı.
Tirilye'de balık yediğimiz Liman restaurantın örtüleri..naylon örtüler fakat dikkatinizi çekerim dantelli..Türk aklına hayranım ben...

Mektup evet..mektup..annemlere hala mektup geliyor..gözlerimize inanamadık..bu hoş görüntüyle birazda kıskançlıkta gözlerimiz doldu..Şebo hala isteyenlere kart atar yılbaşlarında..akılam da o geldi...

Sybellacım evlenirken yakama taktığım süperinden yaka iğnem...sevgili gülüp duruyo..sana yakında en şahanesinden yaka iğnesi geliyor bunlara gerek kalmayacak diye...Aaaa göbekte hafiften çıkmış..olacak iş değil hehe..

Bursa'da pazar...herşey bedava..bursada yaşamak istiyorum..o g-starlardan, bershkalardan dünya paralara aldığımız herşey 3 lira..5 lira...ben çorap alıyorum ama salak gibi hahayt..


Yazlığın balkonunda bardak üzümü satan eşekli amca..biz bayıldık bu görüntüye..

Alacın sanatsal resim çalışmasında kayıp Tanya..flu resimleri seven dostlara..
Poz vermiş Tanya ve Sevgilisi...


Kerem Tanya üstüste..kerem doğduğundan beri bu tür acaip üst üste durumlarımız vardır..Resmi de çeken Alac..ailemizin fotoğrafcısı..

Sybellanın fotoğrafını cektiğini zanneden ben deniz cennet kuşu Tanya'nın garsonun poposunu fotoğraflama anı..

Çok keyifli bir haftasonu idi..Bu arada dün gece Sevgili Şebomuzun 31.yaşa girişini ve 30lu yaşlarda şahane bir kadın olmasını kutladık..keyifli bir akşamdı çok..ancak konuşmaktan fotoğraf çekmeyi unutmuşuz hepimiz...İyi ki doğdun Şebo..İyi ki de varsın..bid eüstelik iyiki bize dostlar kazandırdın.

Salı, Temmuz 08, 2008

Mutluluğa yelken açmak.


Sevgili Sybellam ve Canım Doktorum gectiğimiz cumartesi mutluluğa yelken açtılar..Mutluluk Yelkeni hayatlarının, içleri gülen gözleri kadar ışıltılı olması en büyük dileğim..İkinizi de çok seviyorum..bundan sonra birbirinizin olduğunuza göre birbirinize ve kendinize çok iyi bakın.
Evliliklerde süperinden pozlar veren Kerem ve Annesi..


Elemtere fiş..kem gözlere şiş.

Sevgili, Sybella, Doktorum, bendeniz cennet kuşu ve Aliş Bey (gobekte)

Akşam Yemeği ve mahşerin 5 atlısı..göbeemdekini de adamdan sayıyoruz artık hehe..


Gençlik enerjilerim Alara ve Kerem.

Perşembe, Temmuz 03, 2008

Adacım.

Dun gece cok uzaklardan bir dostlara bir de yüz ekledim ....hem de çok içten bir yüz..dost bir yüz...Adacim ve canım Annesi Sinem İstanbul'a geldiler..Bunu fırsat bile Şebo ve ben derhal House Cafe'de buluşalım dedik..Sinem'ciğim de bizi kırmadı ve adacımla geldiler...çok keyifli ..bol kahkahalı bir gece geçirdik...sanki kırk yıllık dostlar gibi konuşmadığımız mevzuda hatırımız kaldı...Gecenin ilerleyen saatlerinde Sevgili ve Şebonun Sevgilisinin de aramıza katılmasıyla kahkaha oranımız hepten arttı...Sinemciğim..ayaklarına sağlık..gönlüne sağlık..şimdi sira bizde..geleceğiz çiğer yemeye.

Adacım Şebo ve bana enfes resimler yapmış.. Paylaşmadan edemeyeceğim..biz çok güldük..